Izstāde par izglītības iespējām ASV (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«EducationUSA» informācijas un testēšanas centrs aicina skolēnus, viņu vecākus un studentus apmeklēt izglītības izstādi, kas šogad notiks divās Latvijas pilsētās 10. novembrī Daugavpilī un 12. novembrī Rīgā.

Izstāde «Izglītība ASV 2015» ikvienam interesentam piedāvā iespēju tikties klātienē ar ASV augstskolu pārstāvjiem un iepazīties ar vairāk kā 50 dažādām studiju programmām: bizness, IT, inženierzinātnes, matemātika, bioloģija, māksla un dizains, un daudziem citiem studiju virzieniem. Izstādē piedalās Carnegie Mellon University Information Networking Institute, Coastal Carolina University , Foothill - De Anza Colleges, Grand Valley State University, St. Francis University, University of California, San Diego Extension International Programs.

Izstādes laikā būs iespēja uzzināt vairāk par bakalaura, maģistra un doktora līmeņa studijām, par angļu valodas kursiem un vasaras skolu ASV, noskaidrot par pieteikšanās procesu augstskolās, uzņemšanas noteikumiem, standartizētajiem testiem un stipendiju iespējām.

«Programmu dažādība un specializācijas iespējas, ko piedāvā ASV universitātes, ir tiešām pārsteidzošas. EducationUSA informācijas centrs ir gandarīts, ka spēj piedāvāt ieskatīties kaut nelielā daļā no plašā piedāvājuma. ASV augstskolas Latvijā neviesojas bieži un šī ir lieliska iespēja klātienē aprunāties ar to pārstāvjiem.» Komentē Una Lukjanova, «EducationUSA» informācijas centra koordinatore.

Norises laiks un vieta

· Rīga: Skolas iela 11

12. novembris, plkst. 16:00-19:00.

šeit.

· Daugavpils: Tautas iela 59

10. novembris, plkst. 15:30-18:00.

šeit

Pasākums ir bez maksas.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu