Notiks grupas «Mumiy Troll» jaunā albuma prezentācijas koncerts (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Ceturtdien, 12.novembrī, plkst.20 «Arēnā Rīga» notiks Krievijas grupas «Mumiy Troll» jaunā albuma «Pirātu kopijas» prezentācijas lielkoncerts, informēja koncerta organizatori.

Oktobra beigās grupa «Mumiy Troll» sāka koncerturneju «Pirate Copies Tour - 2015» Eiropā, uzstājoties Vācijā oktobra beigās, bet novembra sākumā viesojoties Baltkrievijā un Čehijā, kā arī Baltijas valstīs, savukārt Īrijā un Lielbritānijā grupa uzstāsies jau decembrī.

Turpinot «Mumiy Troll» eksperimentēšanas un novatūrisma tradīcijas, «Pirate Copies Tour - 2015» tūres laikā Eiropā vienlaicīgi tiek prezentēti divi grupas jaunākie albumi - «Pirātu kopijas» krievu valodā un «Mailbu Alibi» angļu valodā. Jaunā koncertprogramma līdz šim prezentēta tikai Maskavā, Pēterburgā un Vladivostokā, Eiropa ar jauno koncertprogrammu tiek iepazīstināta rudenī. Katrs grupas «Mumiy Troll» koncerts piedāvā skatīt un iepazīt unikālu scenogrāfijas autordarbu programmu, stāsta organizatori.

Grupas «Mumiy Troll» koncertu Rīgā iesildīs īpašie viesi - «The Ghosts» no Anglijas un «DaGamba» no Latvijas.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu