Izdzīvojušais uzbrukumā Mali: Aizturēju elpu, kad šāvējs pieskārās lūpām, lai pārbaudītu, vai esmu dzīvs (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

«Es mēģināju aizturēt elpu, tik ilgi, cik spēju, un man šķiet, tieši tas izglāba manu dzīvību,» stāsta vīrietis, kurš piedzīvoja uzbrukumu Mali galvaspilsētas viesnīcas «Radisson Blu» uzbrukumā.

Lifta durvis viesnīcā nevērās ciet, jo bija pārāk daudz cilvēku, kas izmisumā vēlējās tajā iekļūt, tad šāvējs raidīja lodi, kas trāpīja Ali kaklā, un viņš nokrita. Ali ievēroja šāvēja seju, viņa galvā bija beisbola cepure un viņš esot smaidījis.

Ali gulējis uz zemes, domādams, ka viss ir beidzies, tā vietā šāvējs strauji virzījās uz cilvēkiem piepildīto liftu. Tikai pēc tam, kad viņš bija apmierināts ar padarīto, šāvējs atgriezies pie zemē guļošā Ali, lai uzsāktu «nākamo raundu».

«Es jutu, kā viņš man tuvojas, es centos būt absolūti nekustīgs un aizturēju elpu, šāvējs pieskārās manām lūpām, lai pārbaudītu, vai elpoju, un aizgāja. Tajā brīdī es biju neizsakāmi atvieglots,» atceras Ali.

Viņš gulēja tur vairākas stundas, līdz drošības spēki beidzot iebruka ēkā, vēsta «The Independent».

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu