Viņš ieraudzīja pasauli pēc 44 gadiem cietumā! Viss ir mainījies... (65)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Kāds ASV iedzīvotājs Otis Džonsons tika apcietināts 25 gadu vecumā. Cietumā viņš pavadīja 44 gadus, bet šobrīd ir izcietis sodu un atrodas brīvībā. 

Otisam Džonsonam šobrīd ir 69 gadi, bet cietumā, kur pavadīja 44 gadus, viņš nonāca par policista slepkavības mēģinājumu.

Videoklipā vīrietis stāsta, ka cietums viņu ir ļoti ietekmējis, tomēr, esot brīvībā, viņš saprot, ka ļoti daudz kas ir mainījies. Šobrīd viņš mēdz vienkārši stāvēt uz ielas un skatīties uz trakajām lietām, kas notiek apkārt.

«Es ierados «Taimskvērā» (Time Square) un skatījos uz atmosfēru, uz jaunām lietām, kas notiek. Es ieraudzīju, ka visi jeb lielākā daļa cilvēku runāja paši ar sevi, bet tad es ieskatījos tuvāk un viņiem kaut kas bija ausīs,» Otis videoklipā stāsta par cilvēkiem, kuri pārvietojas ar austiņām un telefoniem rokās.

«Daži cilvēki pārvietojas un pat neskatās, kur iet. Es sāku domāt, kā viņiem izdodas kontrolēt sevi un savas kustības?» viņš stāsta.

Šobrīd Otis vēlas pagaršot visu jauno, viņu ļoti pārsteidz lietas, kuras mūsdienās var nopirkt veikalos: «Ir tik daudz lietas, kuras var ēst, tāpēc ir ļoti grūti izvēlēties.»

Džonsons atklāj, ka viņam ļoti pietrūkst ģimene, kura šobrīd pārtraukusi ar viņu kontaktēties, tomēr atrasties brīvībā un sabiedrībā ir ļoti, ļoti laba sajūta.

Noskaties video!

Komentāri (65)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu