Foto: Konkurss noslēdzies! Noskaidrota «Vecmāmiņa 2015» titula īpašniece (49)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

29.novembrī Jūrmalā tika aizvadīts konkursa «Vecmāmiņa 2015» fināla pasākums, kurā noskaidroja Latvijas talantīgāko un skaistāko vecmāmiņu. Titulu «Vecmāmiņa 2015» un galveno kroni ieguva vecmāmiņa no Balviem - Anita Strapcāne,

Dalībnieces priecēja un pārsteidza visus klātesošos ar saviem talanta priekšnesumiem, padarot pirmo adventes vakaru ļoti īpašu un neaizmirstamu, kā viņām pašām, tā viņu atbalstītājiem.

Titulu «Vecmāmiņa 2015» un galveno kroni ieguva vecmāmiņa no Balviem - Anita Strapcāne, kura visā konkursa gaitā ieguva vislielāko žūrijas punktu skaitu.

«Voteon.eu» skatītāju simātijas balvu un īpašo kroni ieguva Jana Jankovska, kura ieguva visā konkursa laikā vislielāko balsu skaitu.

Paldies šī gada drosmīgākajām, izturīgākajām vecmāmiņām par dalību un jau no no nākamā gada 6.janvāra tiks izsludināta pieteikšanās dalībai konkursā «Vecmāmiņa 2016»

Komentāri (49)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu