Pie deputāta mājas pēkšņi parādījusies ceļazīme; pats deputāts pārsteigts (78)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Pie Nacionālās apvienības deputāta Gaida Bērziņa mājas Ādažos uzstādīta zīme, kas nosaka ātruma ierobežojumu 30 kilometri stundā, vēsta laikraksts «Diena», atsaucoties uz interneta vietnē «Facebook» publicētajiem attēliem.

Fotogrāfiju autors ir vietējais iedzīvotājs Dans Bērtulis, kurš zem fotogrāfijām publicējis ironisku komentāru: «Gribu izteikt pateicību NA Saeimas deputātam Gaidim Bērziņam par to, ka viņš spējis vienoties ar va/s«Latvijas valsts ceļi» un kvartālā pie savas mājas Ādažos, Draudzības ielā uzlicis ātruma ierobežojumu 30 km/h. Tā kā šī ir viena no divām Ādažu maģistrālajām ielām, tad visiem ādažniekiem ir fantastiska iespēja katru rītu un vakaru lēnām nobraukt gar deputāta māju un pazemībā noliekt galvu izredzēto priekšā.»

Bērziņš laikrakstam gan norādījis, ka nav vērsies nedz valsts, nedz pašvaldības institūcijās ar lūgumu izskatīt ceļa zīmes novietošanu.

Ādažu domē pilnībā noliedz, ka Bērziņš jebkādā veidā būtu saistīts ar jauno ātruma ierobežojumu.

Komentāri (78)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu