Kučinskis: Latvijā braucam ar tādiem pašiem vilcieniem kā Omskā vai Kamčatkā (227)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijā braucam ar tādiem pašiem vilcieniem, kā Omskā vai Kamčatkā, trešdien intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam «Rīta Panorāma» sacīja iespējamais premjera amata kandidāts Māris Kučinskis (ZZS)

Viņš norādīja, ka jauno pasažieru vilcienu iepirkuma nerealizēšana ir lielākā līdzšinējā Satiksmes ministrijas neizdarība.

Kučinskis apstiprināja, ka ZZS vēlas satiksmes ministra amatā redzēt savu pārstāvi. Līdz šim satiksmes ministra amatam tiek minēts pašreizējais labklājības ministrs Uldis Augulis.

Tāpat Kučinskis noraidīja versiju, ka ZZS vēlas dabūt savā pārziņā Satiksmes ministriju, jo tā ir viena no tā dēvētajām naudīgākajām ministrijām, jo «viens vilciens maksā tikpat, cik māja».

Jau vēstīts, ka Valsts prezidents trešdien pie sevis uz sarunu aicinājis iespējamos Ministru prezidenta amata kandidātus Māri Kučinski (Zaļo un zemnieku savienība) un Kārli Šadurski («Vienotība»).

Abas personas uz sarunu aicinātas, lai pārrunātu viņu redzējumu par jaunās valdības darba prioritātēm un veicamajiem darbiem, kā arī iespējas izveidot stabilu un rīcībspējīgu valdību.

Paredzēts, ka tikšanās ar Kučinski prezidentam sāksies plkst.9, bet ar Šadurski - plkst.10.

Vēlāk prezidentam - plkst.12. - paredzēta iknedēļas tikšanās ar demisionējošo premjeri Laimdotu Straujumu («Vienotība»).

Komentāri (227)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu