Krievijas nacionālisti asi reaģē uz ekspremjera izteikumiem par Krimu (92)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uz Krievijas opozīcijas partijas «Parnas» biroja ēkas sienas parādījies grafiti, kur attēlots Krievijas opozicionārs Mihails Kasjanovs un Krimas tatāru līderis Mustafa Džemiļevs peldbiksēs ASV un Turcijas karogu krāsās, kā arī uzraksts «Nesagaidīsiet!», vēsta «newsru.com».

Tiek norādīts, ka šādi reaģējusi kustība «Antimaidans», kas asi iestājas pret Ukrainas jauno valdību un neatkarību. Kustības biedri norāda, ka Kasjanovam ir jāizvirza apsūdzības valsts nodevībā, un viņa izteikumi apdraud Krievijas suverenitāti.

«Šādi Kasjanova izteikumi ir Krievijas nodevība, Krimas tautas, kā arī krievu pasaules nodevība,» norāda «Antimaidana» biedri sociālajos tīklos.

Iepriekš vēstīts, ka bijušais Krievijas premjerministrs Mihails Kasjanovs, kurš tagad kļuvis par vienu no opozīcijas līderiem, ir pārliecināts, ka Krievijas okupētā Krima tiks atdota atpakaļ Ukrainai.

Ekonomiskā un politiskā situācija Krievijā kļūst aizvien smagāka, bet iedzīvotāju eiforija, ko sākotnēji izraisīja prezidenta Vladimira Putina agresija pret Ukrainu, saplakusi, sacījis Kasjanovs.

Komentāri (92)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu