Foto: Viesi ierodas uz «Zelta Mikrofona» ceremoniju Operā (46)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Šovakar, 15.martā Latvijas Nacionālajā operā jau 20. reizi norisinās Mūzikas ierakstu gada balvas «Zelta Mikrofons» pasniegšanas ceremonija. Uz svinīgo pasākumu ieradušies visi nominanti, žūrijas un nozares pārstāvji, kā arī mūziķu atbalstītāji.

Šī gada nominantu līderi ir grupa «Prāta Vētra», jo grupas mūzikas ieraksti nominēti 7 kategorijās – pop mūzikas albums, labākā dziesma, koncertieraksts, videoklips, gada albums, Alfas gada dziesma un radiohits. Šī gada nominantu līderiem ar 6 kategorijām pievienojas spilgtā dziedātāja, šī gada debitante – Aminata. Pagājušā gada Zelta Mikrofona saņemto balvu līderis Dons šogad nominēts 5 kategorijās – pop mūzikas albums, videoklips, Alfas gada dziesma un ar 2 ierakstiem 2 kategorijā – labākā dziesma un radiohits.

Balvu pasniegšanas ceremonijā par savu īpašo devumu mūzikas attīstībā godinās Maestro Raimondu Paulu pasniedzot komponistam īpašu balvu – Dimanta mikrofonu.

Komentāri (46)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu