Izlasi: ļoti asprātīgs lietota auto pārdošanas sludinājums (47)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ss.lv

Sludinājumam vai reklāmai ir jābūt ar odziņu, lai to pamanītu, ņemtu vērā un atcerētos. Šos pamatprincipus acīmredzot lieliski pārzina kāds labi zināmā sludinājumu portāla lietotājs, kurš tajā ievietojis visai asprātīgu sava lietotā auto pārdošanas sludinājumu, kura teksts lasāms zemāk.

Ļoti pārdodu Honda Kivič. 

Honda Civic, Ej9, '98, 1. 4i benzīns, manuālis. 

Par pussī magnētu šo «austošās saules zemes» brīnumu gluži nevarētu dēvēt, taču ikdienas rutīnu- no punkta A uz punktu B- tas veic vairāk kā nevainojami. Ja vasarā šancē lielpilsētā, tad vienkārši ideāli- pēc tam varēsi rudenī no lauka vest kartupeļus un ziemā uz ezera Semīrā griezt. Derēs arī, ja esi tikko nolicis tiesības un parkojies vēl pēc skaņas. 

Skatā pieticīgais hečbeks ir gana ietilpīgs. Atgāžot aizmugurējos beņķus, liekas, ir atvērts portāls uz Nārniju. Šī Honda ir tehnokrātiskā askētisma kalngals- Pioneer maģis ir vienīgā ierīce salonā, kura pretendē uz apzīmējumu «elektronika»- viss pārējais ir analogi manuāls, kas mūsdienās jau ir traktējams kā ekstra luksuss. Neskatoties uz to, ka mašīna pati par sevi ir ripojošs simfoniskais orķestris, aizmugurē iemetu DLS koaksiāļus (papīrs, skan lineāri). Salona aura ir lādēta ar pozitīviem joniem- klausīta pārsvarā rokmuzīka, lietots alkohols un pīpēts. 

Degvielas patēriņš ir atkarīgs no kājas smaguma, laikapstākļiem un mēness fāzēm. Bet, ja viss ir labi, tad par 20 euro bākā var izspiest pāri 250 km. Motors dūc kā bitīte- nav noslēpums, ka šiem japāņiem dzinēji ir vairāk kā uzticami. Aķis ir ok. Kārba slēdzas labi, atpakaļgaitā arī. Uzreiz saku- rūsa ir. Šur un tur. Pārsvarā visur. Šur tur arī nav. Mašīna savulaik ir dabūjusi pēcītī. Priekšējam bamperim šoziem arī tika. Bet nenoliegsi taču, ka īsti veči nav sīkumaini un rētas tikai daiļo vīrišķo. 

Neskaitot manu beznosacījuma mīlestību, šai karietei ir dots vēl šis tas. Katrā ziņā- apkope, kas nepieciešama ik pa laikam šai 18 gadus jaunajai mašīnai, galīgi nemaksā pusi karaļvalsts. Kondiška grib strādāt, tikai vajadzētu uzpildīt. Divi labi riepu komplekti- ziemas riepas brauktas vienu sezonu, bet vasaras- pusotru. Ja nākamgad iesi skati, tad Tevi gaida pārsteigums- vismazākais nodoklis pasaulē- zem 40 euro. 

Nē, nemainu pret telefonu, kalnu velosipēdu vai sporta tērpu. 
Zvani, raksti, nepīkstini. Labāk zvani. 

Horošij mašina.

Saite uz sludinājumu

Komentāri (47)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu