Džonijs Deps un viņa sievietes (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Izjukusi vēl viena amerikāņu aktiera Džonija Depa (Johnny Depp) laulība. Šonedēļ viņa sieva Ambera Hērda (Amber Herrd) tiesā iesniegusi šķiršanās dokumentus. Kā iemeslu laulības šķiršanai viņa minējusi savstarpējas domstarpības.

Līdz šim aktieris Džonijs Deps bijis precējies divas reizes, bet vēl trīs reizes izjukuši viņa centieni to izdarīt. Viena no viņa draudzenēm uz rokas pat uztetovējusi aktiera vārdu.

Portāls «Daily Mail» apkopojis sarakstu ar Depa iepriekšējām attiecībām.

Džonijs Deps pirmo reizi salaulājās 1983.gadā, 20 gadu vecumā. Aktieris apprecējās ar make-up speciālisti Loriju Annu Alisonu (Lori Anne Alison). Abus iepazīstināja kopīgs draugs. Pāris izšķīrās divus gadus vēlāk.

Piedaloties kādas filmas atlasē, Deps iepazinās ar savu nākamo draudzeni Šerilinu Fennu (Sherilyn Fenn). Viņu attiecības aizsākās 1986.gadā un ilga nedaudz vairāk kā trīs gadus. Attiecību ietvaros Deps un Fenna saderinājās.

Šerilina Fenna.
Šerilina Fenna. Foto: dcnerd, CC BY-NC-ND 2.0

Džonijs Deps bija saderinājies arī ar aktrisi Dženiferu Greju (Jennifer Grey), kā arī 1990.gadā bildināja filmas «Edward Scissorhands» kolēģi Vinonu Raideri (Winona Ryder). Raidere uz labās rokas pleca uztetovēja Depa vārdu, taču pēc abu šķiršanās tetovējumu pārveidoja.

Vinona Raidere filmā Melnais gulbis.
Vinona Raidere filmā Melnais gulbis. Foto: TASS/Scanpix

Deps četrus gadus satikās arī ar supermodeli Keitu Mosu (Kate Moss).

1998.gadā viņš uzsāka attiecības ar aktrisi Vanesu Paradīsu (Vanessa Paradis), abi pēc 14 gadu ilgas kopdzīves izšķīrās 2012.gadā. Pāris tā arī neapprecējās.

Paradīsai un Depam ir divi bērni - Lilija Rouza (16) un Džeks (13).

Džonijs Deps un Vanesa Paradīsa.
Džonijs Deps un Vanesa Paradīsa. Foto: AP/Scanpix

2012.gadā, kad Deps vēl bija kopā ar Vanesu Paradīsu, «The Rum Diary» filmēšanās laukumā viņš iepazinās ar aktrisi Amberu Hērdu. Abi apprecējās 2015.gada februārī.

Ambera Hērda un Džonijs Deps filmas The Rum Diary filmēšanās laukumā.
Ambera Hērda un Džonijs Deps filmas The Rum Diary filmēšanās laukumā. Foto: AP/Scanpix

Atgādinām, ka aktrise Ambera Hērda (30) tiesā iesniegusi šķiršanās dokumentus. Par iemeslu laulības šķiršanai viņa minējusi nesaskaņas abu starpā.

Slavenību tenku portāls TMZ ziņo, ka pārim nebija noslēgts pirmslaulību līgums. Depam pieder apmēram 400 miljoni ASV dolāru (apmēram 357 miljoni eiro), kā arī privāta sala Bahamās.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu