Cilvēki «Twitter» meklē savus Nicā pazudušos tuviniekus (48)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Izmisušas ģimenes sociālajos tīklos ievieto sirdi plosošus ierakstus, cerībā atrast savus Nicā esošos tuviniekus, kuri terorakta brīdī atradušies Nicā, vēsta «DailyMail».

Desmitiem panikas pārņemtu radinieku sociālajos tīklos ievietojuši fotogrāfijas ar saviem brāļiem, māsām, draugiem un citiem tuviem cilvēkiem ar kuriem nav izdevies sazināties pēc asiņainajiem notikumiem Francijas kūrortpilsētā Nicā.

Viņi burtiski lūdzas pārējiem sociālo tīklu lietotājiem dalīties ar fotogrāfijām, kurās redzami arī daudz pusaudži un bērni, izmantojot mirkļbirku #Nice06.

Daudziem joprojām nav izdevies sazvanīt savus tuviniekus. Kāda sieviete sociālajā tīklā «Twitter» ievietojusi ierakstu, lūdzot palīdzību savas māsas atrašanā, kuras mobilais tālrunis joprojām neatbild. Tāpat kāds vīrietis rakstīja, ka ar ģimeni nav izdevies sazināties jau trīs stundas.

Tikmēr Latvijas ārlietu dienests uztur ciešu saziņu ar Francijas krīzes centru, apliecināja ministrijas pārstāvis, piebilstot, ka ministrijas rīcībā pagaidām nav ziņu, ka starp terorakta upuriem būtu arī Latvijas valstspiederīgie.

Kā norādījusi Latvijas Ārlietu ministrija, ja tautiešiem nepieciešama konsulārā palīdzība, tie tiek aicināti zvanīt pa ministrijas diennakts tālruni ārkārtas situācijām +371 26 337 711, Latvijas vēstniecības Francijā tālruni +33 153 645 810 vai +33 153 645 816 vai arī rakstīt uz e-pastu «palidziba@mfa.gov.lv».

Komentāri (48)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu