FIB apsver iespēju izmeklēt Breda Pita uzvedību (48)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

ASV Federālais izmeklēšanas birojs (FIB) uzsācis izmeklēšanu par privātā lidmašīnā notikušu starpgadījumu, kurā iesaistīts amerikāņu aktieris Breds Pits un viņa bērni.

FIB apstiprināja, ka tam ir zināms par starpgadījumu «lidmašīnā ar Pitu un viņa bērniem», taču turpinās ievākt informāciju un izvērtēs, vai ir nepieciešama izmeklēšana federālā līmenī.

Slavenību tenku portāls TMZ iepriekš ziņoja, ka Losandželosas policija veic izmeklēšanu par 14.septembrī notikušu gadījumu, kad 52 gadus vecais aktieris esot verbāli un fiziski uzbrucis saviem bērniem. Tomēr policija aģentūrai DPA paziņoja, ka tā neveic izmeklēšanu.

«Mūsu arhīvos nav nekādu dokumentu par Bredu Pitu, kā arī mēs pašlaik neizmeklējam ar Bredu Pitu saistītas lietas,» aģentūrai AFP teica Losandželosas policijas pārstāvis.

Jebkurš gaisa telpā noticis starpgadījums nonāk FIB, nevis policijas jurisdikcijā.

Ārzemju mediji ziņo, ka Pits esot bijis verbāli un fiziski vardarbīgs pret vismaz vienu no sešiem bērniem. Starpgadījums lidmašīnā esot bijis iemesls, kāpēc Džolija pieprasījusi šķiršanos.

Pita sieva Andželīna Džolija pirmdien iesniegusi šķiršanās prasību, kā iemeslu minot nesamierināmas domstarpības ar Pitu, un gatavojas cīnīties par aizbildniecību pār visiem sešiem abu kopīgajiem bērniem, no kuriem trīs ir adoptēti.

Džolija un Pits apprecējās 2014.gadā, bet bija kopā jau kopš 2004.gada. Pāris iepazinās filmas «Mr.&Mrs.Smith» («Smita kungs un kundze») uzņemšanas laukumā.

Komentāri (48)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu