Nākamvasar Tallinā uzstāsies grupa «Rammstein» (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Nākamā gada vasarā, 11.jūnijā, Tallinas Dziesmu svētku estrādē uzstāsies Vācijas grupa «Rammstein», aģentūru LETA informēja koncertaģentūras FBI pārstāvis Kristaps Kārkliņš.

Tas būs grupas pirmais brīvdabas šovs Baltijas valstīs.

Pēc vairākiem veiksmīgiem šoviem šogad, tostarp uzstājoties kā galvenajiem māksliniekiem festivālos Buenosairesā, Čikāgā un Maskavā, «Rammstein» arī nākamgad turpinās uzstāties vairākos koncertos.

Karjeras laikā grupa «Rammstein» pārdevusi miljoniem ierakstu, uzstājusies nozīmīgākajos mūzikas festivālos un lielākajās norises vietās visā pasaulē. 18 200 biļetes uz grupas koncertu Ņujorkas Medisonskvērgārdenā tika izpārdotas 30 minūtēs.

Grupa «Rammstein» skrupulozi izstrādājusi savu skatuves tēlu, noslīpējot uzstāšanos līdz mākslas performances līmenim - katrs šovs ir dramatisma, specefektu un uguns piesātināts.

Biļešu tirdzniecība sāksies 5.decembrī plkst.10 «Biļešu servisa» kasēs un «www.bilesuserviss.lv». Līdz gada beigām biļetes maksās 49 eiro, bet pēc tam to cena pieaugs.

Skatuves priekšā būs īpaša fanu zona, un biļetes cena fanu zonā maksās 99 eiro. Būs pieejamas arī VIP biļetes, kuru cena būs 249 eiro.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu