Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Nerātnā pantera un valdonīgā vilcene rotaļāsies uz «Erots 2017» skatuves (39)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Atturīgajām ziemeļnieku sirdīm degsmē iekarst liks festivāla «Erots 2017» zvaigznes no Somijas – tvirtā un lunkanā pantera Irina Tundra un valdonīgā vilcene Minttu Gee. Pārliecinies par viņu iekvēlināšanas spējām 17. un 18. februārī Ķīpsalā!

«Nekas cits man nesagādā tik lielu baudu kā izģērbties uzbudināta pūļa priekšā!» saka karstasinīgā skandināve Irina Tundra, kura nevar vien sagaidīt savu izģērb… uzstāšanos Rīgā! Pieredzējušās striptīzdejotājas iejutīsies gan dzīvnieka-dresētājas, gan māsiņas-pacientes lomās.

Irina Tundra savu karjeru sāka kā modele pieaugušo žurnālos, taču mākslinieces mežonīgajai dabai ar to nepietika un viņa sāka izģērbties arvien lielākas publikas priekšā, sniedzot degsmes pilnus striptīzšovus. Nepilnu astoņu gadu laikā Irina pamanījusies uzstāties gan uz «Sexhibition» lielās skatuves Norvēģijā, gan »sExhibition Jyväskylä», «Turkkusex» un «sExhibition» Somijā.

Savukārt nerātnā Minttu Gee jau paguvusi padraiskoties dažādās pieaugušo filmās, kā arī plašāku atpazīstamību Skandināvijā guvusi, iekvēlinot gan sievietes, gan vīriešus vairākos erotiskajos festivālos-izstādēs Somijā. Publika nepaliks neapmierināta vērojot ar kailumu piesātināto priekšnesumu, par kuru viņa saka – dzirksteles šķīdīs! Zinot, ka Minttu praktizējas arī seksīgajā go-go dance, atliek vien noticēt un sākt skaitīt dienas līdz erotikas festivālam Ķīpsalā.

Valdonigā vilcene Minttu Gee uzstāsies arī ar solo šovu, kurā viņa dalīsies savās nerātnākajās fantāzijās, priekšnesumā izmantojot gan tradicionālus seksa atribūtus, gan pikantu pielietojumu atradīs pavisam ikdienišķiem priekšmetiem.

Paralēli iespaidīgajai šovprogrammai «Erotā» varēs iegādāties arī vajadzīgas lietiņas mīlas dzīves dažādošanai: masāžas eļļas, lubrikantus, erotisko veļu, rotaļlietas pieaugušajiem, kā arī erotisko literatūru un filmas. Festivāla apmeklētāji varēs piedalīties dažādos karstos konkursos, saņemt erotiskāko zvaigžņu autogrāfus, iegūt drosmīgu tetovējumu vai jaunu pīrsingu.

Erotikas festivālu «Erots 2017» organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Pasākumu atbalsta «Cēsu alus», «Kupidons Plus», »Bellevue Park Hotel Riga» un «Baltic Taxi».

internetā

Pirmajiem 1000 pircējiem rekordzema cena – tikai 10 eiro! Tuvojoties «karstajam» pasākumam, kā arī pasākuma laikā biļetes, iespējams, kļūs dārgākas. Ieeja no 18 gadu vecuma!

«Erots 2017» norises laiki:

  • 17. februāris 18.00–3.00
  • 18. februāris 18.00–3.00
Komentāri (39)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu