Krievijas žurnāls Laimai Vaikulei piešķir «Gada dievietes» titulu (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Krievijas izdevums «Glamour» tradicionāli piešķīris titulus gada veiksmīgākiem cilvēkiem. Šoreiz žurnāla topā iekļuvusi arī latviešu dziedātāja Laima Vaikule, kas nodēvēta par «Gada dievieti».

«Glamour» gada veiksmīgāko cilvēku apbalvošanas ceremonija norisinājās aizvadītajā nedēļā. Laima Vaikule ieguvusi «Gada dievietes» titulu, taču Krievijas TV raidījumu vadītāja Jūlija Visocka nodēvēta par «Gada sievieti».

Vaikule savā mājaslapā vēsta, ka par šo titulu jūtas ļoti pagodināta. «Esmu pateicīga «Glamour» žurnālam par man pievērsto uzmanību un oriģinālo titulu.»

Latviešu dziedātāja vēsta, ka pasākums tika aizvadīts gaišās un skaistās noskaņās.

Vaikule pagājušajā nedēļā bija ieradusies uz balvu pasniegšanas ceremonija, kas norisinājās Maskavas operā «Helicon Opera». «Gada dieviete» bija tērpusies visai tradicionālā tērpā - melnbaltā bikškostīmā ar it kā atsietu tauriņu ap kaklu. Pasākuma laikā dziedātāja kāpa uz skatuves, lai izpildītu dažas no savām dziesmām.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu