«Precētie pret brīvajiem» noslēdzas ar mammas svētību un neizdevušos skūpstu (39)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Attiecību spēles «Precētie pret brīvajiem» sezonas noslēguma raidījumā noteikumi griežas kājām gaisā! Uz randiņiem dodas nevis brīva meitene, bet gan puisis. Vai viņam izdosies atmaskot viltīgas krāpnieces un atrast brīvo meiteni? 

Dāvim padomā viltīga stratēģija, viņš īpašu uzmanību velta meiteņu drēbju skapjiem, jo pēc apģērba daudzuma, varot noteikt vai meitene brīva vai aizņemta. Randiņos Dāvis būs gana drosmīgs un nesatrauksies vai blakus istabā dūres nevīsta meiteņu greizsirdīgie puiši…

Svētība no mammas un kopīgas intereses

Pirmais randiņš Dāvim ir ar brīvo Suzannu un notiek meitenes draugu darba vietā. Tas pamatīgi sarūgtinās Dāvi, jo drēbju skapja vētīšana izpaliek. Tomēr randiņš izvēršas veiksmīgs, abiem saskan gan intereses, gan muzikālā gaume. Suzanna atzīst, ka puisis ir simpātisks un teju vai viņas gaumē. Visu notiekošo slepus vēro Suzannas mamma, kurai puisis tā iepatīkas, ka ir gatava ņemt viņu par znotu…

Nekāda skūpsta nebūs!

Nākamais randiņš Dāvim ir ar aizņemto Sintiju. Meitenei nākas atvairīt Dāvja āķīgos jautājumus. Sintijas draugs ir pilnībā pārliecināts, ka puisis tic meitenes meliem. Savukārt Dāvis liek lietā šarmu un izveicību, lai Sintiju piedabūtu skūpstam. Dāmai tomēr tas nav pa prātam un viņa no skūpsta izvairās, sakot, ka abi neesot pazīstami.

Jautrā Aļona un greizsirdīgais Vladimirs

Trešais randiņš Dāvim ir ar jautro Aļonu. Meitene lūdz Dāvi sapost viņu vakariņām. Pirmo reizi mūžā puisis ķersies pie make – up otām un krāsām. Lūpu krāsošana, acu ēnu uzklāšana un skropstu pindzelēšana abiem izvērtīsies jautrā izklaidē. Tikmēr blakus istabā visu vēros meitenes greizsirdīgais vīrs… Pēc randiņa Dāvis atzīst, ka meitene nav viņa gaumē un visdrīzāk, ka viņiem nopietnas attiecības neizveidotos.

Dāvja izvēle nav viegla, jo meitenes viņu pamatīgi tinušas ap pirkstu. Galu galā viņš tomēr neizvēlas brīvo Suzannu, bet gan aizņemto Aļonu. Tas nozīmē, ka šovā galveno naudas balvu iegūst Aļona un Vladimirs.

Komentāri (39)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu