Andris Račs: Jādzīvo šodienai, jo nav nekā svarīgāka (54)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Par vienu no galvenajām savas dzīves gūtajām atziņām astrologs Andris Račs uzskata mirkļa vērtību un pārliecību, kā jādzīvo šodienai.

«Katra diena ir tagad un šobrīd. Ir jādzīvo šodienai un jācenšas būt ar tiem un priekš tiem, ar kuriem esi kopā. Jo nekā cita svarīgāka pasaulē nav. Darbs un visas pārējās lietas ir otrajā plānā.» pārliecināts ir Andris Račs. Viņš gan piebilst, ka nereti par šīm dzīves mācībām nākas maksāt visai augstu cenu.

Gada nogalē, 29.decembrī, Andris Račs viesosies interviju ciklā «100 personības līdz Latvijas simtgadei» Sarunā ar Grētu Gorjučko viņš atklās, ka bērnībā bijis īsts nedarbnieks, kurš aizrāvies ar ģitārspēli un fotografēšanu.

Savukārt 8 gadu vecumā jau bija izlasījis visu latviski pieejamo literatūru par kosmosu un nākotni. Jautāts par attiecībām, Andris atklās, ka viņš tic tādai mīlestībai, kura spēj mainīties un ka laba saderība ģimenē ir daudz svarīgāka par iemīlēšanos. Prognozējot, ko zvaigznes mums sola nākamajam, 2017.gadam, Andris Račs atklās, ka gada populārākā frāze būšot: «es tā vairs nespēju dzīvot!»

Skaties maģisko sarunu ar Andri Raču ceturtdien, 29. decembrī plkst. 22:00, kanālā 360TV.

Komentāri (54)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu