Dažādu zodiaka zīmju sieviešu negatīvās īpašības (80)

Egoiste
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Panthermedia/Scanpix

Esi nolūkojis kādu debešķīgu būtni, jums viss ir apbrīnojami perfekti, bet tava intuīcija saka, ka viss ir pārāk labi un ka aiz šīs skaistās sejiņas un mīlīgā smaida ir jāslēpjas kam tumšam un šausminošam? Tad šis horoskops ir priekš tevis, mēs atradīsim trūkumus visās.

Auni

Aunu meitenes ir egoistiskas un neatkarīgas, tās dara ar puišiem visu, kas vien tām ienāk prātā. Tām ļoti patīk, ka viņas dievina un izpilda visas to kaprīzes. Strīdoties Aunu meitene var būt kā bērns, tā var mīdīties ar savām perfektajām kājiņām un raudāt tik ilgi, kamēr viss tiek izdarīts tā, kā to grib viņa. Pat ja tev sanāks tā tai izpatikt, ka viņa atzīsies tev mīlestībā, netici tam un negaidi no viņas uzticību. Ja tai pie apvāršņa parādīsies kāds jauns pielūdzējs, viņa mierīgi var par tevi aizmirst.

Vērši

Esi uzrāvies uz meiteni – Vērsi? Apsveicu, tagad gaidi dramatiskas scēnas, sirdi plosošus kliedzienus un vienmēr turi naudas rezervīti jaunu trauku pirkumam, jo viņa tos noteikti dauzīs, un iespējams, ka pat pret tavu galvu. Kā arī aizmirsti par cerību kādreiz kādā strīdā arī uzvarēt. Un paturi prātā ka piedošanas lūgšana ir pilnīgi veltīga laika tērēšana. Tā vietā labāk vienkārši samierinies un vienmēr atzīsti, ka viņai ir taisnība. Kad tvaiks būs nolaists, viņa kļūs runātīgāka.

Dvīņi

Ar Dvīnēm ir tā, ka viņas neieredz pastāvību un tām ir spēcīga vēlme mainīt puišus kā zeķes. Ja tu satiecies ar Dvīņu meiteni, gatavojies, ka viņa flirtēs ar taviem draugiem, tev pat esot blakus. Pat ja viņa ir zvērējusi tevi mīlēt mūžīgi, tā agri vai vēlu pieprasīs sev brīvību. Pozitīvā ziņa, ka dos brīvību arī tev. Ja gribi Dvīņu meiteni noturēt, tev būs šie noteikumi jāpieņem. Un atceries, ka karjera viņai vienmēr būs svarīgāka par mājām.

Vēži

Nav nekā garlaicīgāka un raudulīgāka kā meitene – Vēzis. Viņa ir pilnībā uzticīga tam, kuru viņa mīl, un ir gatava tam sekot kaut līdz pasaules malai. Un to pašu viņa prasa arī no sava iemīļotā. Tomēr tāda ēna, kas tiem visur seko, patiks ne visiem. Un, ja Vēžu meitenei sāks šķist, ka esat no tās kaut par mata tiesu atsvešinājies, viņa noslēgsies un ļausies depresijai. Vēžu meitenes viegli apvainojas, un šādā stāvoklī tās var būt visai atriebīgas. Un neceriet, ka spēsiet strīdoties kaut ko no viņas panākt, uz Vēžu meitenēm strādā tikai maigums un mīļums. Jeb pareizāk sakot - tonnām maiguma un mīļuma. Ja šo noteikumu ievērosiet, tad varēsiet panākt pilnīgi visu.

Lauvas

Lauvas ir godkārīgas un valdonīgas, un viņas neauklēsies ar tiem, kas neatbilst viņu standartiem. Pie tam šo standartu augstums ir vismaz pāris tūkstoši metru virs jūras līmeņa. Šī meitene domā, ka ir vismaz Visuma centrs un tai blakām ir jābūt tās Cienīgam Vīrietim. Neceri, LIELIE burti nav drukas kļūda. Ja aizskarsi viņas lepnumu, viņa nekals atriebes plānus, bet vienkārši pateiks visu sejā. Un pēc šīs mazās attiecību noskaidrošanas orkāns jums liksies kā tāds silts un maigs vasaras vējiņš. Lai iekarotu šo izvirstošo vulkānu, jums tai ir jādāvina dārgas dāvanas un jāpārliecina viņa, ka viņa ir labāka par jebkuru citu sievieti, kas līdz šim uz zemes ir piedzimusi. Tomēr nezaudē savu vīrišķību, citādi Lauviņa tevi pat nepamanīs, noslaucīs kājas un aizies tālāk. Neskatoties uz to visu, es personīgi joprojām domāju, ka Lauvas ir brīnišķīgas sievietes.

Jaunavas

Ja tu domā, ka Lauvas ir vienīgās ar šādiem standartiem, tad man nāksies likt tev vilties, ar Jaunavām nav daudz labāk. Tieši tāpēc Jaunavām ir tik grūti pie kāda apstāties. Tiesa gan, Jaunavu atlases kritēriji ir nedaudz citi, nekā tie ir Lauvām. Jaunava var kontaktēties ar slaistiem un neveiksminiekiem, uz kuriem Lauva pat nepaskatītos. Jaunavas ir diezgan vieglprātīgas. Mīļākā atbilde tām ir iebildumi. Mīļākā nodarbe – kritika. Ja jūsu meitene ir Jaunava, taupiet savus nervus un turiet vienmēr rezervē kādas nomierinošas zālītes.

Svari

Svaru meitenes ir pilnīgi pārliecinātas, ka tās ir neatvairāmas. Tās dievina komplimentus un uzmanību. Pie tam tās vairāk interesē ne vīrieši kā tādi, bet gan sajūsmināti pielūdzēji un to aplausi. Svaru meitenēm dzīve drīzāk ir spēle, un tad nu tās visu mūžu to arī spēlē. Viņas dievina greznību un necieš nepatīkamus pienākumus.

Skorpioni

Ja esi izlēmis tikt pie meitenes – Skorpiona, vari uzskatīt, ka esi devies karot. Ar viņu ir vai nu ļoti forši, vai ļoti draņķīgi, vai arī tas viss ir kopā, pēc kārtas, pie tam bez zelta vidusceļa. Šāda dzīve ir pastāvīgs stress; ja tev nav dzelzs nervu un pārliecinošas vīrišķības, tad šis jaukums nav priekš tevis. Pat ja viltīgā Skorpionu meitene ļoti sagribēs izlikties jauka, mīļa un naiva, ilgi viņa to uzturēt nespēs, tās patiesā būtība agrāk vai vēlāk, bet paņems virsroku. Un tici man, tā paņems, ka par maz tev tās neliksies. Ja viņai pēkšņi sāks likties, ka ar tevi kaut kas nav labi, – dabūsi pēc pilnas programmas. Viņa neieredz skopumu un ir ļoti, ļoti greizsirdīga. Ja viņa tavā telefonā atradīs īsziņu no citas sievietes, tu sagribēsi, kaut būtu to nolādēto telefonu labāk apēdis. Un nedod dievs, ja viņai radīsies aizdomas, ka neesi viņai uzticīgs...

Strēlnieki

Meitene – Strēlnieks nav nekāda maigā dūjiņa. Tu gribi no viņas maigumu un glāstus? Gaidi ar maisu! Tā ka būs tev viņa jāpieņem tāda, kāda viņa ir, un jācenšas iztikt bez žēlošanās. Kaut diez vai tev tas sanāks, jo viņa mīl uzturēties vīriešu sabiedrībā un tavā acu priekšā, jo viņai vienkārši patīk uzmanība. Tā ka vari aizmirst par savu greizsirdību, citādi viņa no tevi aizbēgs, jo nobīsies no tavām kaislībām. Tomēr arī nesēdi rokas klēpī salicis jo tava mazā sieviešu kārtas Kazanova nesēdēs mierīgi stūrītī un tās uzmanība viegli var pārslēgties uz citu.

Mežāži

Mežāžu atslēgas vārds ir «paškontrole». Ārēji tās vienmēr cenšas turēt sevi rokās, kaut iekšēji tajās var plosīties īsta kaislību vētra. Tās sapņo satikt īstu vīrieti un nāvīgi baidās iemīlēties. Šīs savas pārlieku lielās uzmanības dēļ tās bieži izdara nepareizas izvēles, kuru dēļ tās pēc tam pašas cieš. Un negaidi no viņas kaislīgas emocijas, jo, pat ja viņa tevi mīl, viņa tik un tā centīsies izlikties, ka esi tai vienaldzīgs. Viņas ledusauksto fasādi var izkausēt tikai profesionāls psihologs vai akli mīlošs un nekad cerību nezaudējošs Dons Kihots. Tāpēc, ja tu sapņo par siltām, romantiskām attiecībām ar maigām jūtām un mīlestības izrādīšanu, tad tu noteikti neesi atradis īsto. Pozitīvā ziņa ir tikai tāda, ka uz meiteni – Mežāzi tu vari droši paļauties.

Ūdensvīrs

Ūdensvīru meitenes ir impulsīvas, viegli aizkaitināmas, bet viegli nomierināmas. Pret vīriešiem izturas viegli un redz tajos drīzāk draugus nekā vīrus. Tu neatradīsi labāku draugu par meiteni – Ūdensvīru. Viņa baidās no spēcīgām kaislībām, tāpēc labāk izvairies no aktīvas savu jūtu izrādīšanas; pat tikai ar mājieniem par savām jūtām tu vari viņu aizbaidīt nezināmā virzienā. Un negaidi no viņas pastāvību, tā vietā labā laicīgi sagatavojies sliktākajam.

Zivis

Zivju meitenes dzīvo savu ilūziju pasaulē, tās ir ļoti jūtīgas un pastāvīgi pārdzīvo, domājot ka ir tikušas nodotas. Viņām vajag pastāvīgu tavu jūtu apstiprinājumu, citādi viņas vienkārši nomocīsies šaubās par tevi. Tomēr, pat saņemot vairākus šādus jūtu apstiprinājumus dienā, viņa pie tiem pierod, un viss sākas no jauna.

Komentāri (80)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu