Roberto Meloni atklāj, kā ātri atbrīvoties no «riepas» uz vēdera

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Šis būs Tavs pārmaiņu gads! Patiesi laimīgs un veiksmīgs Tu spēsi būt tikai tad, kad atbrīvosies no liekā svara,» saka kulinārijas šova vadītājs un gardēdis Roberto Meloni. Lasi interviju ar mākslinieku, kurā viņš atklāj, kā nomest liekos kilogramus, lai liekais svars nekad neatgrieztos.

– Kāpēc sievietēm un vīriešiem, tavuprāt, ir svarīgi sekot līdzi savam svaram?

– Vīrietis nedrīkst būt izplūdis! Ir skaidri redzams, ka liekais svars padara cilvēkus nepievilcīgus, bet tas nav viss! Ar laiku šie liekie kilogrami sabeidz veselību – sirdi, gremošanas sistēmu un vispār vēlmi kustēties. Par sievietēm – man žēl, bet mēs tomēr vēl joprojām dzīvojam sabiedrībā, kurā «pufīgas» sievietes izpelnās lielāku kritiku nekā apaļīgi vīrieši. To redzu ne tikai šovbiznesā, bet arī ikdienā uz ielas. Sievietes ir piemērs viena otrai un brīdī, kad ir redzami pāris liekie kilogrami, kritika kļūst nežēlīga. Šajā brīdī ir jāmaina ēšanas paradumi.

- Kāda ir Tava personīgā pieredze ar notievēšanu?

- Kopš sevi atceros man vienmēr ir paticis ēst. Līdz pat 16 gadu vecumam biju «bumbulītis» un jau tad sāku apzināties, ka mani ēšanas paradumi nav tie pareizākie. Vēl nesen ikdienā lietoju daudz saldumus, makaronus un maizi. Tad sapratu, ka šādi ēdot, slaidu augumu uzturēt ir nereāli. Pat, ja ļoti smagi strādā trenažieru zālē, bez veselīga uztura nekādu labo rezultātu nebūs!

- Ko par diētām domāji līdz sastapies ar Stokholmas diētu?

- Pirms iepazīšanās ar Stokholmas diētu domāju, ka diēta nozīmē ēst salātlapas un dzīvot mūžīgā badā bez iespējas baudīt garšīgu ēdienu. Stokholmas diēta manus priekšstatus par diētu pilnībā apgāza.

Foto: Publicitātes foto

- Dalies savā pieredzē ar Stokholmas diētas ēdieniem! Kas Tevi pārsteidza?

- Tieši tas, ka Stokholmas diētas receptes ir fantastiski garšīgas un viegli pagatavojamas, mani arī visvairāk pārsteidza! Vispār nebija sajūta, ka tie būtu diētas ēdieni. Baudot Stokholmas diētas ēdienu receptes, es atklāju, ka diēta nenozīmē attiekšanos no dzīves garšīgajām lietām. Sanāk, ka šajā diētā Tu vari turpināt ēst savus mīļākos ēdienus un notievēt.

.

Stokholmas diētā ir arī daudz jaunas un neparastas ēdienu receptes, ļoti interesantas ēdienu kombinācijas, kas grauj priekšstatus par to ko nozīmē vārds «diēta»... Skaidrs, ka nav īsti svarīgi, cik daudz ēd, bet - ko Tu ēd!

- Kādas ir sajūtas pēc Stokholmas diētas maltītes?

- Pēc Stokholmas diētas maltītes jutos spēcīgs, enerģisks un priecīgs. Stokholmas diētai nav nekāda sakara ar bailēm un badu! Receptes veidotas tā, lai vēders ir pilns, bet nav tās smagās pārēšanās sajūtas.

- Mēs zinām, ka Tev garšo saldumi. Kādus Stokholmas diētas kārumus Tu garšoji un kāds ir Tavs vērtējums?

- Man garšo saldumi - jā! Tāpēc ļoti patika, ka Stockholmas diēta piedāvā brīnišķīgas un nekur citur neredzētas veselīgo saldumu receptes. Noteikti šīs receptes izmantošu arī turpmāk! Man garšoja viss, godīgi, bet vislabāk - pupiņu-biešu braunijs ar aveņu mērci. Fantastiko!

Foto: Publicitātes foto

- Ko Tu ieteiktu cilvēkiem, kuri vēlas notievēt un atgūt formu?

- Ja gribi notievēt un vairs nekad neatgriezties pie vecajiem paradumiem, tagad Tev ir iespēja atgūt formu veselīgi un garšīgi! Šis būs Tavs pārmaiņu gads! Tagad ir īstais brīdis, lai parūpētos par savu ķermeni! Saņem Stokholmas diētas plānu tagad un baudi rezultātu jau pēc pāris dienām! Labākais laiks, lai sāktu bija jau vakar, otrs labākais ir šodien! Sāc!

Lūk, ko tu saņemsi piesakoties Stokholmas Diētai jau šodien:

⦁ BEZMAKSAS konsultācijas

⦁ Sulīgu 80% atlaidi savam notievēšanas plānam

BEZMAKSAS receptes un padomus, lai liekais svars nekad neatgrieztos

Reālu garantiju – ja nenotievēsi 7 dienās – visa nauda atpakaļ!

Spied šeit – StockholmHealth.com – un saņem individuāli tieši tev radītu notievēšanas plānu!

Vai zināji? Stokholmas Diēta ir droša, veselīga un efektīva – to apliecina Latvijas Diētas Ārstu asociācija!

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu