Ģertrūdes ielas teātris iestudējumu «Leģionāri. Diskusija ar kaušanos» spēlēs Milānā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Itālijas pilsētas Milānas kultūras centrā «ZonaK» Ģertrūdes ielas teātris spēlēs izrādi «Leģionāri. Diskusija ar kaušanos», aģentūru LETA informēja teātrī.

Izrādes «Leģionāri. Diskusija ar kaušanos» režisors Valters Sīlis skatītājus izaicina intelektuāli, uzdodot jautājumus, bet nepiedāvājot gatavas atbildes. Izrādes «Leģionāri. Diskusija ar kaušanos» radošajā komandā darbojas aktieri Kārlis Krūmiņš un Karls Alms, kā arī scenogrāfe Ieva Kauliņa.

Kultūras centrs «ZonaK» izveidots 2009.gadā kā telpa starpdisciplināriem laikmetīgās mākslas projektiem - teātrim, kino, video, dejai, mūzikai, vizuālajai mākslai, literatūrai un citām nodarbēm. Centra galvenais mērķis ir atspoguļot mūsdienu sabiedrību un notikumus.

Šogad «ZonaK» izveidoja programmu «Eiropa! Eiropa!», kurā piedāvā dažādu valstu mākslinieku izrādes, peformances, izstādes, filmas, kā arī diskusijas, kuru uzmanības lokā ir kāda no četrām tēmām - karš, demokrātija, pilsēta un tagadne.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu