Viena kopīga pazīme sievietēm, kuras izjūt vēlmi pēc sānsoļa (103)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Partnermedia/Scanpix

Tas, ka sievietes mēdz tēlot orgasmus, nav nekāds jaunums. Tomēr pētnieki nākuši klajā ar informāciju, ka orgasmu tēlošanas biežums var norādīt uz to, cik viņa ir uzticīga savam partnerim, raksta «The Sun».

Pētījuma, kas publicēts «Archives of Sexual Behaviour», tapšanā piedalījušās 138 sievietes un 121 vīrietis, kuriem ir heteroseksuālas attiecības. Autori šiem cilvēkiem uzdeva jautājumus par kulminācijas punktu, kā arī partnera krāpšanu.

Pētījuma autori noskaidroja, ka sievietes, kuras regulāri tēlo orgasmu, ir mazāk uzticīgas saviem partneriem. Pastāv daudz lielāka iespēja, ka viņas savus partnerus krāps ar citiem. Jo vairāk orgasmus sieviete tēlo, jo lielāka iespēja, ka viņa ir krāpusi savu mīļoto pagātnē, kā arī vēlētos to darīt arī nākotnē.

Seksa eksperts Tamijs Nelsons (Tammy Nelson) atklājis, ka ir daudz vairāk sievietes, kuras orgasmu ir tēlojušas, nekā sievietes, kuras to nav darījušas. Pētījumā apmēram 80% sieviešu atzinās, ka to ir darījušas kaut vienu reizi.

Agrāki pētījumi ir atklājuši, ka sievietes, kuras tēlo orgasmus, ir neapmierinātas ar savu seksuālo dzīvi, tāpēc meklē savu baudu citur un izvēlas savus mīļotos krāpt.

Komentāri (103)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu