Nedēļas horoskops: 6. - 12. marts (5)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: spookypeanut, CC BY-SA 2.0

Nedēļas horoskops: 

  • Auns Tavi šīs nedēļas panākumi būs atkarīgi no precizitātes. Ja pievērsīsi uzmanību detaļām, mazākajiem sīkumiem, viss ies kā smērēts. Blakus darba jautājumu kārtošanai vienlīdz aktuāla būs privātā dzīve. Pastāv labas iepazīšanās iespējas, ja vien būsi sabiedriski aktīvs un nesēdēsi mājās. Šķiet, ka arī precētajiem zīmes pārstāvjiem nekas nebūs iebilstams pret mazu flirtiņu. Esi piesardzīgs, ja negribi nonākt ļaužu valodās.
  • Vērsis Tava veiksmes stunda ir situsi – ķeries klāt pie jaunām iecerēm, iesaisti savos projektos tos, kas patiesi vēlas un māk darboties. Daudz kas būs atkarīgs no tā, vai spēsi savākt profesionālu komandu un autoritatīvi to vadīt. Iespējams, būs nepieciešami papildus finansiālie ieguldījumi, bet lai tas tevi nebaida. Kāda persona tevi tracinās, tomēr darīsi pareizi, ja nereaģēsi uz viņas provokācijām. Strīdi tev tikai atņems enerģiju, kas šobrīd nepieciešama lieliem darbiem.
  • Dvīņi Daudz strādāsi, diena būs par īsu, tāpēc ņemsi darbu uz mājām. Ja esi nolēmis darboties nakts stundās, esi piesardzīgs, lai noguruma dēļ nepalaid garām ko svarīgu. Prātā var ienākt kāda ģeniāla doma vai pat vairākas, labāk visu pieraksti, lai neaizmirstos. Brīvdienās noteikti dodies uz kādu atpūtas kompleksu vai garākā pastaigā, ja laika apstākļi to ļauj. Varbūt otrā pusīte pārāk sāks tevi regulēt, kas, protams, beigsies ar tavu raušanos brīvībā.
  • Vēzis Darbā neko jaunu neplāno, mierīgi padari iesāktās lietas un pacenties agrāk izrauties uz mājām. Nedēļa, kad ieteicams pēc iespējas vairāk laika veltīt sev, savām interesēm un vajadzībām. Vari iegādāties jaunu apģērbu, apmeklēt skaistumkopšanas salonu un kopā ar mīļoto doties uz kādu kultūras pasākumu. Kādam vēzim tiks piedāvāts neplānots ceļojums un daudz laika pārdomām nebūs. Iespējams, krietni patērēsies, tomēr labais garīgais visu atsvērs.
  • Lauva Tiem, kas jūtas noguruši vai vientuļi labs laiks, lai mestos sabiedriskās dzīves aktualitātēs. Vēlēsies ieviest izmaiņas savā izskatā, skaties, lai tavi eksperimenti nepārvērš tevi līdz nepazīšanai. Darbā patiks būt uzmanības centrā, varbūt pat nolemsi uzrīkot kādu ballīti kolēģiem, lai varētu izcelties. Rutīnas lietas tevi tracinās, centīsies visādi izvairīties no tiešajiem pienākumiem. Esi piesardzīgs ar alkohola lietošanu, tā iespaidā vari sastrādāt kādas muļķības.
  • Jaunava Vienpersoniski pieņemti lēmumi var sagādāt tikai liekas galvas sāpes. Tāpēc, visā, ko veiksi, centies konsultēties ar profesionāļiem, ja tas skar darba lietas un tuviniekiem, ja runa ir par privāto dzīvi. Labs laiks dzīves vietas maiņai vai labiekārtošanai. Daži tieksies pēc lauku dzīves, svaiga gaisa un apsvērs domu par mājas iegādi. Noteikti neatsakies no piedalīšanās kādā saviesīgā pasākumā, tevi gaida interesanta iepazīšanās. Ģērbies atbilstoši laika apstākļiem!
  • Svari Būsi aizrāvies ar kādu cilvēku, varbūt centīsies viņam iepatikties, izrādīsi savu uzmanību. Ja esi precēts, rīkojies apdomīgi, skaties, ka nezaudē vairāk kā iegūsti. Daiļais dzimums tuvojoties pavasarim sāks domāt par speciālu diētu pielietošanu, kā arī veiks iepirkumus un gatavosies jaunajai modes sezonai. Gados vecākie svaru zīmes pārstāvji vairāk domās par dvēseliskām vērtībām, labprāt apmeklējot garīgās pilnveidošanās kursus.
  • Skorpions Kā parasti kaut ko shēmosi un kalsi lielus plānus. Šefa uzdotos pienākumus pildīsi negribīgi, labāk gribēsi pats būt sev saimnieks. Nedēļas otrā puse piemērota attiecību veidošanai, uzlabošanai, kas nu kuras aktuālāks. Sarunas laikā esi atvērts, ja kas uz sirds, izstāsti nevis nocietinies vai vēl sliktāk uzbrūc otram. Plānosi kādu braucienu tālākā nākotnē, bet jau tagad sāksi tam gatavoties, izzināt visu nepieciešamo. Aizrausies ar hobiju.
  • Strēlnieks Tu gribēsi ceļot, atpūsties, pasēdēt restorānā ar draugiem, bet finansiālais stāvoklis tevi bremzēs. Neatmet cerības, labāk sāc domāt kā papildus nopelnīt. Iespējams, sapratīsi, ka esošais darbs nav tavā gaumē vai tev pa spēkam. Daži strēlnieki klīdīs pagātnes atmiņās, kam par pamatu var būt kāda sena drauga vai pat bijušās mīlestības parādīšanās uz skatuves. Varbūt vēlēsies savām atvasītēm parādīt jaunības dienas takas vai stāstīsi par saviem bērnības nedarbiem.
  • Mežāzis Kāds notikums padarīs tevi laimīgu, ar savu dzīvesprieku aizrausi un iedvesmosi arī citus. Kopumā būsi romantiski noskaņots, vienīgi darba pienākumi stipri pieaugs un liks strādāt līdz vēlam vakaram. Tomēr neskatoties uz savu lielo aizņemtību, tu meklēsi sev kādu hobiju, jo vēlēsies dažādot dzīvi. Kāda mežāzīte noraugoties savos kulinārijas šedevros var nolemt profesionāli pievērsties ēst gatavošanai. Svētdien vēlams izbraukt pie dabas.
  • Ūdensvīrs Izdevumi augs, ienākumi nē. Prātosi, ko dari nepareizi, ja reiz strādā augu dienu, bet maciņš nepaliek biezāks. Drīz klāt pavasaris, sāksi vilkt ārā no skapja attiecīgās drēbes, bet atklāsi, ka ne visas vairs lien mugurā. Varianti divi – ar steigu notievēt vai doties uz veikalu un nomainīt garderobi. Brīvdienās patiks paslinkot, tomēr, ja kādam izdosies tevi izvilināt no mājas, beigās būsi pateicīgs. Pērkot pārtikas produktus, izvēlies dārzeņus un augļus!
  • Zivis Sveiciens visām zivīm, kas šonedēļ svin dzimšanas dienu! Noteikti aiciniet ciemos sev tuvus cilvēkus, bet neaizmirstiet atzīmēt svētkus arī kolēģu lokā. Tu radoši pieiesi visiem procesiem, pat, ja darbojies nopietnā profesijā. Varbūt nolemsi aktīvi iesaistīties labdarībā vai pats dibināsi attiecīgu biedrību, centru, kur cilvēki vai dzīvnieki var saņemt atbalstu un aprūpi. Tev var parādīties jūtas pret kādu ko jau sen pazīsti, un tas tevi izbrīnīs.
Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu