Strazdauskaites slepkavība: Parādās jaunas liecības par aizdomīgiem gadījumiem uz ceļiem (88)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EX22218 - ON/OFF, CC BY-NC-ND 2.0

Pēc tam, kad Lietuvas mediji publicēja latviešu uzņēmēja stāstu par piedzīvoto uz Lietuvas autoceļa, kas stipri atgādināja notikušo ar Ievu Strazdauskaiti, pieteikušies vēl vairāki cilvēki, kas pastāstījuši par līdzīgiem gadījumiem, vēsta Lietuvas mediji.

Aizdomīgā situācijā nonācis Nikita, kura automašīna apstādināta uz autoceļa Viļņa-Kauņa netālu no Elektrēniem. Jāpiebilst, ka tiek pieļauts, ka tieši tur noziedznieki izraisīja ceļu satiksmes negadījumu ar Strazdauskaites automašīnu, kas lika viņai apstāties.

Nikita pastāstījis par incidentu, kas noticis 2015. gada 17. augusta naktī. Vīrietis braucis no Klaipēdas uz Viļņu un ap pulksten 2 naktī viņa auto apturējis vīrietis, kas uz ceļa stāvējis pie auto ar izslēgtām gaismām.

Šoferis neesot varējis neapstāties, jo nospriedis, ka notikusi nelaime. Vīrietis sākumā pienācis pie vadītāja durvīm. Taču šoferis norādījis, lai viņš dodas pie blakussēdētāja durvīm.

Čigānu tautības vīrietis sācis stāstīt, ka viņa auto beigusies degviela, un lūdzis, lai aizvelk viņa auto līdz degvielas uzpildes stacijai. Viņa mašīnā esot bijuši vēl vairāki cilvēki. Nikita nav noticējis stāstam, pateicis, ka aiz viņa brauc draugi, kas viņam varētu palīdzēt, jo viņam esot dienesta - policijas - automašīna. Viņš uzsvēris, ka arī viņa draugi esot policisti. Tumsnējais vīrietis, to izdzirdot, esot apjucis.

Arī kāds Romāns portālam pastāstījis, ka viņa auto pirms astoņiem gadiem centušies apstādināt tumšas ādas krāsas vīrieši. Romāns gan neesot apstājies un pabraucis garām.

Policija uzsver, lai cilvēki nekādā gadījumā neapstājas, ja tiek imitēts ceļu satiksmes negadījums.

Komentāri (88)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu