Latviete Londonā: Pēc terorakta panikas sabiedrībā nav (54)

Apollo TV
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Kāda Londonā dzīvojoša latviete dalījusies iespaidos par sajūtām pēc trešdien notikušā terorakta Lielbritānijas galvaspilsētā, kurā nogalināti pieci cilvēki, tai skaitā uzbrucējs, un ievainoti vēl 40.

«Laikam jau šeit, uz vietas esot - pāris jūdzes no traģēdijas vietas, tik traki neliekas! Pārējie pat vairāk satraucas nekā mēs te - ne policistu ielās vairāk, ne sabiedriskā transporta ierobežojumi, ne panika cilvēkos - pat vietējie mediji vakarā vēl neko nerakstīja!» tā pēc trešdienas teroraktiem Londonā portālam TVNET savas izjūtas atklāja kāda latviete, kas dzīvo un strādā šai pilsētā.

«Es par notikušo uzzināju, darbā esot, pāris kolēģi par to runāja un pa kādam klientam. Es strādāju Harodā (apmēram 2 jūdzes no Vestminsteras),» tā stāsta jaunā sieviete, «Man jau darbā nācās atbildēt uz māsu, mammas un draugu sms, ka esam dzīvi un viss labi. Pat neiedomājos, ka kāds varētu satraukties. Dienas plānus tas nekādi nemainīja, pēc darba droši devos uz metro un uz mājām. Ja būtu bijuši citi plāni vakaram, noteikti neatceltu neko! Arī kolēģi vai klienti neizrādīja nekādu sašutumu vai bailes, viss ritēja savu gaitu.»

«Arī metro un nekur apkārt nemanīju neko ārkārtēju, ne vairāk darbinieku, ne policijas, nekas savādāks kā citas dienas. «Evening Standard» arī neko vēl nebija publicējis, droši vien no rīta kas būs! Mājās esot, internetā vairāk palasīju, kas noticis! Bail nav, neviens paniku neceļ, gandrīz parasta ikdiena. Rīt no rīta dosimies uz darbu, kā parasti!» - tā portālam TVNET stāstija Londonas iedzīvotāja.

Komentāri (54)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu