Naumova: Mīlestība, pirmkārt, ir brīvība - nevajag ne gulēt, ne ēst (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Latviešu dziedātāja Marija Naumova pēc deviņiem Francijā pavadītiem gadiem kopā ar vīru, uzņēmēju Raiti Bullīti atgriezusies Latvijā. Intervijā ar izdevumu «OK!» Naumova un viņa vīrs stāsta par savu dzīvi Parīzē, atgriešanos mājās un mīlestību.

Naumova ar vīru uz dzīvi Parīzē pārcēlās brīdī, kad Raita meitai Ramonai bija 12 gadi. Lai arī Marijai tobrīd vēl nebija pieredzes būt par mammu, intervijas laikā Raitis atklāj, ka noliec galvu Marijas priekšā.

«Tas bija liels izaicinājums. Pat grūti teikt - vai uzticējos, tas tomēr bija jūtu uzplūds, tādā situācijā neko nerēķini,» notikušo atceras Bullītis, atklājot, ka zināmā mērā brauciens uz Parīzi bijis saistīts ar meitu - viņai tur bija vieglāk.

Marija un Raitis salaulājās 2006. gada 13. septembrī. Abu ģimenē pašlaik aug meita Ramona no Bullīša iepriekšējām attiecībām, kā arī 2010. gada 12. septembrī dzimušais pāra kopīgais dēls Artūrs.

Intervijā Naumova atklāj, ka īsta mīlestība, pirmkārt, ir brīvība - kad esi pilnībā atvērts Visumam: «Brīvs no sāpēm, bailēm. Mūsu attiecības ir mācību stunda, kaislība, egoisms, bijušo situāciju atrisināšana. Tie, kas mīl, nāk viens otram tuvāk, lai mācītos mīlestību.»

«Kad iemīlamies, mūsos atveras labākais. Tā ir gaisma. Tev ir spārni, tu lido, nevajag ne gulēt, ne ēst. Diemžēl tas ir īss brīdis, pēc tam atkal aizveramies. Tāpēc mums tā gribas iemīlēties, atgriezties pie sevis. Un nekas labāks nevar būt!»

Šobrīd Naumova kopā ar ģimeni pārcēlusies atpakaļ uz Latviju. Izdevumam «Kas Jauns» viņa atklāja, ka ģimene šādu lēmumu pieņēmusi divu iemeslu dēļ: «mājas ir mājas» un Latvijā bērniem iespējams sniegt labāku izglītību.

«Smejamies, ka mums nav sajūtas, ka būtu dzīvojuši Francijā. It kā būtu tur pavadījuši mēnesi. Lai veiksmīgi asimilētos citā sabiedrībā, tev jāaizmirst, kas biji agrāk,» izdevumam «OK!» stāsta Marija.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu