Melānijas efekts: Kā ASV pirmās lēdijas stils iedvesmo Eiropas karaļnamu pārstāves (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix/Vida Press

Melānija Trampa ASV prezidenta Donalda Trampa inaugurācijas dienā šī gada janvārī izgāja sabiedrībā gaiši zilas krāsas modes dizainera Ralfa Lorēna mētelī, kas daudziem atgādināja bijušās ASV pirmās lēdijas Džekijas Kenedijas ikonisko stilu. Dažus mēnešus pēc šī notikuma no Trampas stila iedvesmojušās arī Eiropas karalisko ģimeņu pārstāves, ziņo «Vogue».

Trīs mēnešus pēc ASV prezidenta Donalda Trampa inaugurācijas, uz kuru Melānija Trampa devās gaiši zilajā mētelī, no viņas iedvesmojušās arī Beļģijas karaliene Matilde un Dānijas kroņprincese Mērija.

Marta nogalē abas Eiropas karalisko ģimeņu pārstāves sabiedrībā devās gaiši zilas krāsas Džekijas Kenedijas stila mēteļos, kas daudziem atgādinājis Trampas tērpu inaugurācijas dienā. Izdevums «Vogue» šo situāciju jau nodēvējis par «Melānijas efektu», sakot, ka no ASV pirmās lēdijas iedvesmojas pirmās lēdijas, karalienes un princeses visā pasaulē.

Arī Argentīnas pirmā lēdija Džuliana Avada (Juliana Awada) savas vizītes laikā uz ASV bija tērpusies līdzīga stila tērpā, kas arī bijis šosezon aktuālā gaiši zilā tonī.

Argentīnas pirmā lēdija Džuliana Avada.
Argentīnas pirmā lēdija Džuliana Avada. Foto: Vida Press

Lielbritānijas medijs «Daily Mail» vēsta, ka ne tikai inaugurācijas dienas mētelis iedvesmojis Eiropas karalisko ģimeņu pārstāves un pirmās lēdijas, bet arī citi tērpi un to toņi, kuros Melānija Trampa dodas sabiedrībā.

Melānija Trampa un Zviedrijas kroņprincese Viktorija.
Melānija Trampa un Zviedrijas kroņprincese Viktorija. Foto: AP/Scanpix/Vida Press
Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu