Nejauši slavena: Kā pārpratums mainīja 63 gadus vecas skolotājas dzīvi (29)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/iconaccidental/

63 gadus vecā Lina Slatere (Lyn Slater) dzīvo Ņujorkā un pasniedz lekcijas Fordhamas universitātē. Pirms dažiem gadiem viņas dzīve mainījās par 180 grādiem, taču pats labākais - tas notika pavisam nejauši.

Lina bija sarunājusi tikšanos ar draugu pie Linkolna centra Ņujorkā, kur tobrīd norisinājās ari vairākas modes nedēļas skates. Daži fotogrāfi, kas tobrīd atradās netālu, Slateri sajauca ar kādu modes industrijas slavenību un nekavējoties sāka uzņemt fotogrāfijas, ziņo «Bright Side».

«Fotogrāfi mani ielenca un sāka uzņemt fotogrāfijas,» atceras Lina. «Divi japāņu žurnālisti man sāka uzdot jautājumus. Tūristi sāka pulcēties un ar telefoniem uzņemt videoklipus, kā arī fotogrāfijas, domājot, ka esmu kāda ievērojama modes industrijas personība. Es biju apjukusi, tomēr tajā brīdī tieši ieradās draugs, kas par manu pēkšņo slavu sāka smieties.»

Lina stāsta, ka vienmēr apbrīnojusi modi un neparastas drēbes.

«Šis mulsinošais brīdis mani iedrošināja, tāpēc es nolēmu sākt rakstīt modes blogu, kur varu izpausties. Es blogu nosaucu par «Accidental Icon» (Nejaušā ikona),» viņa sacījusi «Grey Magazine».

Izrādījās, ka mode ir Linas patiesā aizraušanās, un tieši tobrīd sākās viņas jaunā karjera. Viņa nepameta savu pasniedzējas darbu, taču viņas blogs kļuvis ļoti populārs.

Šobrīd Slatere bieži vien saņem ielūgumus uz dažādiem modes šoviem, kā arī piedalās dažos projektos kā modele. Viņa strādājusi ar tādiem zīmoliem kā «Uniqlo», «Refinery29» un «Mango». Tāpat viņa parakstījusi līgumu ar modeļu aģentūru «Elite Model».

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu