Foto: Eiropas karalisko ģimeņu pārstāvji pulcējas Norvēģijas karaļpāra jubilejā (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Norvēģijas karalis Haralds un karaliene Sonja nule kā nosvinējuši savas 80. dzimšanas dienas, kuras atzīmēt Oslo karaļpilī ieradās karalisko ģimeņu pārstāvji no visas Eiropas.

Norvēģijas karalis un karaliene savas jubilejas svinēta Norvēģijas galvaspilsētas Oslo karaļpilī. Atzīmēt apaļās jubilejas un apsveikt Haraldu un Sonju ieradās karalisko ģimeņu pārstāvji no visas Eiropas - Luksemburgas, Islandes, Grieķijas, Dānijas, Zviedrijas un citām valstīm.

Karalisko ģimeņu pārstāvji bija saposušies par godu jubilāriem. Kundzes ieradās greznās vakarkleitās un diadēmās, savukārt kungi - smokingos un uzvalkos.

Pasākuma laikā Norvēģijas karalis un karaliene sacīja svinīgo uzrunu, kā arī kopā ar viesiem devās uz karaļpils balkona, lai pamātu klātesošajiem interesentiem, kas bija sanākuši vērot Eiropas karalisko ģimeņu ierašanos.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu