Sievietei, pašai nezinot, 18 mēnešus ap kaklu bijis saderināšanās gredzens (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Lai arī daži bildinājumi ir ļoti spontāni, citi tiek plānoti daudz rūpīgāk. Kāds vīrietis vārdā Terijs no Austrālijas savu draudzeni bildināja pēc 18 mēnešu ilgas plānošanas, ziņo Lielbritānijas medijs «Telegraph».

Terijs savai draudzenei uzdāvināja koka kaklarotu, kurā bija paslēpis saderināšanās gredzenu. Pasniedzot aksesuāru draudzenei vārdā Anna, viņa nezināja, ka tajā atrodas arī gredzens.

Anna vairāk nekā gadu šo kaklarotu nēsāja katru dienu. Tomēr, kad pāris bija devies brīvdienās uz Skotiju, Terijs beidzot vaicāja draudzenei, vai viņa kļūs par viņa sievu.

Foto: Ekrānuzņēmums

Video straumēšanas vietnē «Youtube» Terijs publicējis arī videoklipu, kurā redzams, ka Anna šo kaklarotu patiešām nēsāja. Dodoties ceļojumā uz Skotiju, viņš savai mīļotajai sievietei lūdza kaklarotu novilkt, pārplēsa to un parādīja Annai, ka tajā visu šo laiku atradies gredzens.

«Man vienmēr patikusi ideja uzdāvināt kādam dāvanu, kuras vērtība sākotnēji nešķiet tik liela kā pēc pāris gadiem,» medijam «ABC News» atklāja Terijs.

Protams, Anna savam topošajam vīram sacīja jāvārdu.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu