Foto: Gada seksīgākā sieviete žilbina Kannu kinofestivālā (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu izcelsmes modele Heilija Boldvina (Hailey Baldwin) šonedēļ ieradusies Kannu kinofestivālā - trešdien, 24. maijā, uz prestižā kino pasākuma sarkanā paklāja viņa žilbināja baltas krāsas kleitā.

20 gadus vecā modele Heilija Boldvina šonedēļ saņēma amerikāņu vīriešu žurnāla «Maxim» gada seksīgākās sievietes titulu. Dienu pēc titula oficiālās saņemšanas modele uz Kannu kinofestivāla sarkanā paklāja gozējās elegantā kleitā.

Boldvina uz pasākumu bija ieradusies baltas krāsas modes zīmola «Ralph & Russo» vakartērpā. Elegantā kleitā atsedza viņas plecus, taču ievērojamais šķēlums - slaidās kājas.

Atgādinām, ka Heilija Boldvina ir amerikāņu aktiera Stefana Boldvina (Stephan Baldwin) meita. Savu modeles karjeru viņa uzsāka 17 gadu vecumā, pozējot tādiem modes žurnāliem kā «Elle» un «Vogue». Heilija bijusi arī pazīstamā modes zīmola «Gucci» reklāmas seja.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu