Latvijā slavenākās Olgas gatavojas vērienīgām svinībām (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

17. jūnijā Kandavas Ozolāju estrādē norisināsies par tradīciju kļuvušais pasākums «Ielūdz Olgas!», uz kuru aicina dziedātāja Olga Rajecka, «Dailes» teātra aktrise Olga Dreģe un tautas deju ansambļa (TDA) «Dzintariņš» vadītāja Olga Freiberga.

«Tā kā šogad mūsu pasākumu kuplinās vairāk nekā 100 dalībnieku, es to sauktu jau par mūzikas un deju festivālu! Šogad tajā piedalīsies dziedošie aktieri Varis Vētra, Andris Bērziņš, Jānis Paukštello un Ivars Kalniņš, grupa «Turaidas roze» un dziedātājs Uģis Roze, kā arī «Eolika» pilnā sastāvā, jo ir labas ziņas - mūsu kolēģis Dainis Dobelnieks atkal ir atgriezies ierindā!

Būs arī Olga Freiberga ar savu nepārspējamo enerģiju un mīlestību uz deju, bet es pati dejošu un dziedāšu kopā ar TDA «Līgo» un «Rotaļa XO». Protams, sadziedāsimies kopā ar Olgu Dreģi, un baudīsim kopā būšanu ar lieliskiem māksliniekiem!» paziņojusi Olga Rajecka.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu