«British Airways» atsāk lidojumu veikšanu pilnā apmērā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Lielbritānijas aviokompānija «British Airways» atkal veic lidojumus pilnā apmērā pēc datorsistēmu problēmām, kas kopš sestdienas izraisīja reisu kavēšanos un atcelšanu, vēsta Lielbritānijas raidsabiedrība BBC.

Kā vēstīts, «British Airways» sestdien paziņoja, ka datorsistēmu problēmas izraisījušas lidsabiedrības reisu kavēšanos visā pasaulē. Sestdienas pēcpusdienā «British Airways» paziņoja par visus savu reisu atcelšanu no Londonas Hītrovas un Getvikas lidostām.

Lidsabiedrība informēja, ka datorsistēmas problēmas izraisījuši traucējumi elektroapgādē un uzsvēra, ka notikušais nav kiberuzbrukuma sekas.

«British Airways» problēmas ietekmēja aptuveni 75 000 cilvēku.

«Mūsu datorsistēma atkal ir darba kārtībā un mēs veicam visus plānotos lidojumus no Getvikas un Hītrovas lidostām,» teikts aviokompānijas paziņojumā.

Daudzi lidsabiedrības pasažieri gan vēl saņēmuši savu bagāžu.

«British Airways» informē, ka šobrīd tiek strādāts pie šīs situācijas atrisināšanas iespējami īsakajā laikā.

Tiek uzskatīts, ka trīs dienas ilgušie traucējumi «British Airways» būs radījuši desmitos miljonos sterliņu mārciņu mērāmus zaudējumus.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu