Foto: Vīrietis netraucēti pļauj mauriņu, kamēr fonā plosās tornado (15)

Apollo TV
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Fotogrāfija ar kādu vīrieti Kanādā stoiskā mierā pļaujam mauriņu, kamēr netālu plosās tornado, ātri vien sociālajos tīklos izpelnījusies lielu popularitāti.

Foto: AP/Scanpix

Teoniss Vesels par virpuļviesuļa esamību bija lietas kursā, taču «nepavisam nebija uztraucies», BBC atklāja viņa sieva, kura uzņēma fotogrāfiju.

Tornado bija aptuveni 2 kilometru attālumā no viņu mājas Albertā – daudz tālāk, nekā tas izskatās attēlā. «Vētra ātri vien pagāja,» sacīja Vesela sieva.

Sieviete esot gulējusi, kad viņu pamodināja pāra deviņus gadus vecā meita, kura bija noraizējusies, ka tēvs turpina mauriņa pļaušanu un nenāk iekšā slēpties no tornado.

«Mana meita bija visvairāk noraizējusies, sakot: «Mammu, ko mēs darīsim?»»

Vesela kundze izgāja ārā, lai apskatītos, kas notiek, un ieraudzīja savu vīru turpinām pļaut mauriņu. Viņš sacīja - «viss ir kārtībā», izskatoties «mierīgs un nosvērts», atstāsta viņa sieva, piebilstot, ka vīram ir zināšanas par virpuļviesuļiem, jo nesen bija apmeklējis semināru par attiecīgo tēmu.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu