Garāmgājēji Rīgas parkā atraduši saļimušu Paukštello (118)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste/LETA

7. jūnijā kādā no Rīgas parkiem aktieris Jānis Paukštello (66) piedzīvoja insultu. Viņu, saļimušu uz soliņa, atrada garāmgājēji un izsauca Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķus, kuri viņu steidzami nogādājuši slimnīcā.

Aktieris jau divas dienas pēc notikušā paziņoja, ka jūtas labi un vēlas ķerties pie gaidāmajiem darbiem. «Par mani nevajag satraukties. Esmu glābts. Man bija neliels insults, dakteri izskaloja smadzenes, asinsizplūdums galvā ir novērsts, un jau drīz mani no slimnīcas laiž ārā.

Nekāda īpaša tālāka ārstēšanās vai miera režīms pēc mikroinsulta man nedraud, un skaidrs, ka atgriezīšos pie darbiem. Citādi nemaz nevar būt. Varu visus nomierināt, ka būšu redzams uz skatuves gan izrādē «Tobāgo!», gan Olgu koncertā,» žurnālam «Kas Jauns» pastāstīja Paukštello.

Tāpat izdevums ziņo, ka viņa kolēģi kā iespējamo insulta iemeslu min pārdzīvojumus par nesen saņemto nepatīkamo vēsti no «Dailes» teātra par to, ka nākamajā sezonā viņš vairs nebūs teātra štata aktieru sarakstā.

Pēdējie gadi Paukštello dzīvē neesot bijuši viegli - kopš dueta partnera Harija Spanovska nāves viņš reizēm pārlieku aizraujoties ar alkoholu operētās kājas sāpju dēļ, kā arī atzinis, ka slīgst depresijā un lieto antidepresantus.

Komentāri (118)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu