Elita Patmalniece septiņus gadus pēc Groduma nāves: No Jāņa vēl nevaru atvadīties (59)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Māksliniece Elita Patmalniece pirms septiņiem gadiem, 15. jūnijā, mūžībā pavadīja savu mīļoto vīrieti, grupas «Līvi» mūziķi Jāni Grodumu. Elita atzīst, ka joprojām nespēj atvadīties no Jāņa un ir pateicīga par kopā pavadīto laiku.

Elita atzīst, lai arī Jānis abu attiecībās bijis mierīgs un nosvērts, viņa veselība alkohola atkarības dēļ tikusi pamatīgi sadragāta un viņš pats, kā visi «līvi», sevi nav saudzējis.

«Mūziķos savienojas viņu trauslā dvēsele un vienlaikus pašiznīcinās. (..) Daudzas sievietes, kas bijušas ar līviem kopā, arī ir sadegušas. Tā nav viegla dzīve būt muzikanta sievai,» izdevumam «Ieva» atzīst māksliniece.

Patmalniece, kura kopā ar Grodumu bija divus gadus, vaļsirdīgi atklāj, ka par spīti viņa veselības problēmām, Jānis licis Elitai justies kā īstai sievietei - abu starpā valdījusi patiesa mīlestība, saticība un kaisle.

«Kad satikāmies, Jānis teica: esmu laimīgs, ka Dievs man atsūtīja tevi, bet nesaprotu, kāpēc es tev tiku atsūtīts? Bet man Jānis bija īsts vīrietis. Pa dienu tu dzīvo vienu dzīvi, bet pa nakti esi ar savu cilvēku - tā ir vēl viena cita dzīve, kas tev tiek uzdāvināta. Tas bija skaisti,» atmiņās par mīļoto vīrieti dalās Patmalniece.

52 gadus vecā māksliniece joprojām tur Jāņa fotogrāfijas labā redzamībā un uzskata, ka viņai no mīļotā vēl pāragri atvadīties.

«Šis laiks ir jāizdzīvo. (..) Man šķiet, ka Jānis vienmēr būs man blakus,» tā Elita.

Jānis Grodums aizsaulē devās 2010. gadā, būdams 52 gadus vecs. Viņam no iepriekšējām attiecībām ir dēls un meita.

Komentāri (59)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu