Kimas Kardašjanas brālim aizliegts tuvoties sava bērna mātei (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFF/Scanpix

Realitātes šova zvaigznes un uzņēmējas Kimas Kardašjanas brālim aizliegts tuvoties savas meitas Drīmas (Dream) mātei Blekai Čainai (Blac Chyna) pēc tam, kad Robs sociālajā vietnē «Instagram» publiskoja Blekas Čainas kailfoto.

Kardašjans savas līgavas kailfoto publiskojis pēc tam, kad viņa atsūtīja viņam video, kurā redzama ar citu vīrieti.

Lai arī «atriebības porno» Kalifornijā, ASV, tiek uzskatīta par krimināli sodāmu darbību, Robs Kardašjans joprojām nav saukts pie atbildības, tomēr Blekas Čainas advokāte ir noteikusi, ka Robam ir jāievēro 100 jardu jeb gandrīz 100 metru distance no viņa bērna mātes Blekas Čainas.

«Šis ir cilvēks, kuram uzticējos. Jutos pievilta. (..) Ja viņš neciena mani, viņam nāksies cienīt likumu,» intervijā televīzijas kanālam «ABC» atzina Bleka Čaina.

Robam un Blekai Čainai ir kopīga meitiņa Drīma, kura pasaulē nāca pagājušā gada novembrī. Tāpat Blekai Čainai ir dēls no iepriekšējām attiecībām ar reperi Tyga. Reperis pēc šķiršanās ar Bleku Čainu ilgus gadus bija kopā ar Roba Kardašjana pusmāsu Kailiju Dženeri.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu