Laika ziņu vīrs Ansis Klintsons piedalījies pašmāju repa mūzikas video (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

«Kreisais Krasts» sadarbībā ar dziedātāju Pēteri Upelnieku piedāvā dziesmu «Logi vaļā» – vasarīgu repa kompozīciju un mūzikas video, kura sākumā redzams arī laika ziņu vīrs Ansis Klintsons.

Dziesmā dzirdami reperi ar pieredzes «bagāžu» šajā mūzikas žanrā – Pionieris, Punkts uz I, Ivans, Dairis, Mazais Z, JeeKaa, Eiksho, Edžons, Cepums un ansis.

«Logi vaļā» paredzēts atskaņošanai vasarā, patīkami pavadot laiku savu tuvāko draugu lokā, «Apollo» informē mūziķi.

«Kreisais Krasts» tika dibināts 2002. gadā kā projekts, kas sevī apvieno Daugavas kreisā krasta jeb Pārdaugavas aktīvos «hip-hop» mūziķus. Zem «Kreisā Krasta» zīmola pēdējo piecpadsmit gadu laikā ierakstīts daudz mūzikas - šogad kolektīvs ir paplašinājies un strādā pie pirmā pilnā studijas albuma.

Dziesmas pavadījumu radījis ansis (Ansis Kolmanis) sadarbībā ar Kārli Indrišonoku un Ingu Šustu. Dziesmu ieskaņojis, «miksējis» un «māsterējis» Ingus Šusts un Jānis Kalve Rīgā, «Labo ierakstu studijā». Dziesmas video režisējis, uzņēmis un montējis Toms Rings. 

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu