Antra Stafecka pēc šķiršanās no vīra: Beidzot esmu laimīga (180)

Apollo.lv
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pašmāju dziedātāja Antra Stafecka, kura šovasar bauda jauno statusu pēc šķiršanās no vīra un dēlu tēva Ģirta Lapsas, atzīst, ka beidzot jūtas laimīga.

Stafecka pēc šķiršanās ļāvusies vizuālām pārvērtībām - no tumšajiem matiem daiļava jau kādu laiku ir atvadījusies un tagad viņas galvu rotā blondas matu lokas.

Tāpat dziedātāja nebūt nav viena - viņu vieno romantiskas attiecības ar grupas «Otra Puse» ģitāristu Jāni Čubaru - pāris regulāri sociālajos tīklos publisko kopīgus foto no abu vasaras piedzīvojumiem - mīlnieki regulāri apceļo Latviju un bauda divvientulību, jo Antras bērni atrodas laukos, kur bauda vasaras brīvlaiku. 

«Es beidzot baudu vasaru un atpūšos. (..) Es priecājos, ka esmu brīva no pagātnes. Katram cilvēkam, kas bijis, ir un būs manā dzīvē, ir liela nozīme. Šobrīd ir tāds laiks, kad es jūtos ļoti laimīga,» izdevumam «Vakara Ziņas» atklāj dziedātāja.

 

Nu tad dodamies lūkoties Ālandu akmeņus :) :D

A post shared by Antra Stafecka (@antra_stafecka) on

 

Tad nu dodamies laivot pa to Gauju... :) :D

A post shared by Antra Stafecka (@antra_stafecka) on

 

...

A post shared by Antra Stafecka (@antra_stafecka) on

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu