«Mumiy Troll» solistam bijusi «saķeršanās» ar RHCP koncerta apsardzi (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Arī Krievijas grupas «Mumiy Troll» solists Iļja Lagutenko ar ģimeni ceturtdien, 27. jūlijā, bija ieradies uz veiksmīgās amerikāņu rokgrupas «Red Hot Chili Peppers» (RHCP) koncertu Lucavsalā, taču līdzpaņemtā mīluļa dēļ radušās nesaskaņas ar apsardzi.

Pie VIP ieejas Lagutenko radās problēmas ar apsardzi, jo viņa meitai somiņā bija kucēns, taču pasākuma teritorijā dzīvniekus ievest nedrīkst, novēroja žurnāls «Privātā Dzīve».

Apsardzes vadītājs izdevumam paskaidroja, ka, pērkot biļetes uz koncertu, Lagutenko ģimene piezīmēs bija norādījusi, ka vecākajai meitai Valentīnai Veronikai līdzi būs suns, kas viņai nepieciešams mentāla rakstura problēmu dēļ. Pateicoties koncerta rīkotāju sapratnei un ģimenes draugam - pavāram Laurim Aleksejevam, ģimene tika ielaista pasākuma teritorijā kopā ar mājdzīvnieku.

Kā zināms, 2009. gadā mūziķis salaulājās ar modeli Annu Žukovu, un tagad abi audzina divas meitas - Valentīnu Veroniku (8) un Letīciju (6).

Jau ziņots, ka RHCP ar «The Getaway» tūres koncertu Lucavsalā pulcēja apmēram 30 tūkstošus skatītāju.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu