Skaistumkaraliene Kubasova Kannu kinofestivālā piedzīvojusi nepatīkamu pārsteigumu (35)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/dianakubasova/

Modele un skaistumkaraliene Diāna Kubasova, kura maijā Dienvidkorejas galvaspilsētā Seulā tika kronēta par «Mis Eiropu 2017», pēc uzvaras devās uz kino industrijas zvaigžņu un «sabiedrības krējuma» pārpildīto Kannu kinofestivālu – viņa secinājusi, ka slavenības nav tādas, kā izskatās uz ekrāniem un sociālajos tīklos.

Kubasova uz sarkanā paklāja īpaši apbrīnojusi savu iemīļoto aktrisi Evu Longoriju. «Pasākumā Longorija izskatījās ļoti amizanti uz pārējo modeļu fona, pirmkārt, tāpēc, ka viņa ir ļoti maza auguma, aptuveni 150 centimetrus gara, otrkārt, viņas figūra, salīdzinot ar citu modeļu ķermeņiem, izskatījās nedaudz formīgāka. No malas var likties, ka aktieri pilnībā atbilst augstajiem Holivudas un modes pasaules parametriem, tomēr tā nebūt nav,» žurnālam «Vakara Ziņas» pastāstīja Kubasova.

Skaistumkaralienei pasākumā izdevies parunāties ar Parisu Hiltoni un slaveno modeli Vinniju Hārlovu. «Festivāla laikā man izdevās pakomunicēt ar Parisu Hiltoni, bet es viņu zinu jau vairākus gadus. No malas par viņu var rasties dumjas blondīnes iespaids, domāju, ka patiesībā Parisa to ir izveidojusi apzināti, kad piedalījās TV šovā «Bagātnieces laukos». Šis tēls viņai ir palīdzējis daudz ko sasniegt, un arī šo šovu cilvēkiem bija interesanti skatīties. Man šķiet, ka Parisai patiesībā ir pilnīgi vienalga, ko citi domā par viņu. Šai dāmai rūp tikai tas, ko par viņu domā paši tuvākie cilvēki. Parisa ir ļoti gudra un veiksmīga uzņēmēja, kurai ir kosmētikas, somu un apģērbu līnija.

Ne tik patīkamu pārsteigumu man sagādāja modele Vinnija Hārlova, kuras ādu kopš dzimšanas klāj pigmentācijas plankumi. Man likās, ka viņa ir meitene, kas popularizē, ka ikviens var būt modelis neatkarīgi no tā, kāds ir ārējais izskats. Īstenībā viņa ir ļoti iedomīga un nejauka. Tas bija neliels šoks, jo Vinnijas tēls popularizē līdzvērtību,» par piedzīvoto stāsta modele.

Viņa izdevumam atklāja, ka, ejot uz šādiem pasaules līmeņa pasākumiem, vienmēr jāatceras, ka tajos pulcējas dažādi cilvēki un daudzi no viņiem meklē tikai personīgo labumu. 

 

So happy enjoying sun in Cannes! ☀️ Movie premiere & red carpet tonight, L'Oreal party tomorrow!

A post shared by MISS EUROPE 2017 (@dianakubasova) on

 

Picture fom the amazing "popcorn photo corner" at the @lorealmakeup party! ?? Photographer @stevenherteleer ?

A post shared by MISS EUROPE 2017 (@dianakubasova) on

Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu