Paukštello izsvītrots no Dailes teātra štata aktieru saraksta (115)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Matīss Markovskis

Portāls «Apollo» Dailes teātrī uzzināja, ka šajā sezonā Latvijā iemīļotais aktieris Jānis Paukštello nebūs iekļauts štata darbinieku sarakstā.

«Sākot ar šo sezonu, Jānis Paukštello ir ārštata aktieris, pašlaik nevienā izrādē viņš nav nodarbināts, bet iespējama sadarbība nākotnē,» komentē teātris.

Kā zināms, šovasar Paukštello bija redzams uz skatuves Māras Zālītes un Ulda Marhilēviča traģikomiskajā dziesmu spēlē «Tobāgo!», kuru brīvā dabā bija iespējams vērot jau vairākās Latvijas pilsētās. Valda Liepiņa režisētais «Tobāgo!» pirmizrādi piedzīvoja 7. jūlijā Valmierā - tieši mēnesi pēc insulta, kuru Paukštello piedzīvoja vienā no Rīgas parkiem.

Kopā ar Paukštello uz skatuves bija redzami aktieri Aija Dzērve, Mārcis Maņjakovs, Olga Dreģe, Indra Briķe, Katrīne Pasternaka, Valdis Liepiņš, Andris Bērziņš, Madara Botmane, Sarmīte Rubule un citi.

Kā zināms, Dailes teātris skolas sākumu 1. septembrī atzīmēs ar izrādēm «Toma Sojera piedzīvojumi» un «Jērādiņa». Savukārt šīs sezonas pirmais jauniestudējums 20. septembrī būs Bulgārijas viesrežisora Aleksandra Morfova traģikomēdija «Svinības».

Jaunajā sezonā Dailes teātra aktieru pulkam pievienojušies jauni aktieri - Anete Krasovska, Ieva Florence un Niklāvs Kurpnieks.

Komentāri (115)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu