Keitija Perija laidusi klajā vienu no saviem dīvainākajiem mūzikas video (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Amerikāņu popzvaigzne Keitija Perija 24. augustā, tajā pašā dienā, kad savu jauno singlu no rudenī gaidāmā albuma laida klajā viņas konkurente Teilore Svifta, publiskoja mūzikas videoklipu dziesmai «Swish Swish» no jūnijā izdotā albuma «Witness».

Dīvainais video īsā laikā jau kļuvis par vienu no pasaulē skatītākajiem vietnē «Youtube», dienas laikā savācot vairāk nekā 15 miljonus skatījumu. Tajā redzams, kā Perija piedalās ļoti neparastā basketbola spēlē – video piedalās arī vairākas amerikāņu slavenības, piemēram, seriāla «Stranger Things» aktieris Gatens Matarazzo, Terijs Krūzs, Mollija Šenona un citi.

Ar īpaši seksīgu priekšnesumu «Swish Swish» pārsteidza formīgā repere Nikija Mināža, kura iedziedājusi pantiņu Perijas dziesmā – viņa savas īsās parādīšanās laikā izmainīja tērpu veselas trīs reizes, sākot ar bruņām līdzīgu futūristisku kostīmu.

Kā jau ziņots, Keitija Perija šī gada jūnija vidū kļuva par pirmo tvitera lietotāju, kam ir vismaz 100 miljoni sekotāju. Dziedātāja, kas 2009. gadā pievienojās tviterim un no sava konta ir tvītojusi 8500 reižu, sekotāju skaita ziņā ir pārspējusi kanādiešu dziedātāju Džastinu Bīberu, kuram tolaik bija 96,7 miljoni sekotāju.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu