Foto: Viesu stils, ierodoties uz «Jumpravas» jubilejas koncertu Dzintaros (34)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/Apollo

Grupa «Jumprava» ir viena no populārākajām visā Latvijā, tāpēc nav nekāds pārsteigums, ka uz mūziķu koncertiem dodas viesi no dažādām Latvijas pilsētām. Fotogalerijā piedāvājam aplūkot viesu modi, ierodoties uz «Jumpravas» koncertu Dzintaru koncertzālē.

Gluži kā sarunājuši, viesi, ierodoties latviešu grupas «Jumprava» koncertā, bija galvenokārt tērpušies raibā apģērbā. Sievietes izcēlās ar raibām dažāda garuma kleitām un svārkiem, kā arī raibām žaketēm un pat šallītēm.

Uz latviešu grupas «Jumprava» tradicionālo koncertu 31. augustā, kad vārda dienas svin Aigari, viesi ieradās galvenokārt pāros.

2017. gada 31. augustā ar koncertu «Pa Vējam» tika atzīmēta «Jumpravas» 33 gadu pastāvēšanas jubileja. Kopā ar pasākuma apmeklētājiem koncertprogrammā «Pa vējam» divās koncerta daļās līksmoja arī tādi viesmākslinieki kā «Otra Puse», «Crazy Dolls», «Gain Fast», kā arī «Nejautā».

Komentāri (34)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu