Jānis Paukštello: Tagad esmu 3. grupas invalīds (42)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Matīss Markovskis

66 gadus vecais dziedošais aktieris Jānis Paukštello pēc savu gaitu izbeigšanas teātrī publiski atzinis, ka tagad ir invalīds un aktīvi strādā pie savas veselības saglabāšanas.

«Tagad esmu 3. grupas invalīds un nekautrējos valkāt ortopēdisko zābaku,» sarunā ar žurnālu «Privātā Dzīve» paziņoja mākslinieks, piebilstot, ka viņam ikdienā ļoti palīdz sieva Elīna.

«Man, kā daudziem orķestra mūziķiem, ir nedaudz pavājināta dzirde. Tāpēc koncertā, ja jūtu, ka nobruks ritms, paskatos uz Elīnu publikā, un viņa dod zīmi,» tā Paukštello.

Kā zināms, jūnija sākumā kādā no Rīgas parkiem aktieris piedzīvoja mikroinsultu – viņu atrada garāmgājēji un uz notikuma vietu izsauca neatliekamās medicīniskās palīdzības darbiniekus.

Kopš tā laika viņa sirdī ievietoti divi stenti, un aktierim nākas dzert aspirīnu, lai šķidrinātu asinis un novērstu trombu rašanos.

Jau ziņots, ka, sākot ar šo sezonu, Paukštello ir izsvītrots no «Dailes» teātra štata darbinieku saraksta.

Komentāri (42)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu