Jānis Paukštello: Neviens mani nav atlaidis (59)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Aktieris Jānis Paukštello (66) kopš 16. jūnija vairs nav «Dailes» teātra aktieru sarakstā – taču darba viņam netrūkstot.

Viņš intervijā ar žurnālu «Privātā Dzīve» pastāstīja, ka regulāri uzstājas koncertos un kā aktieris piedalās citos projektos – šopavasar viņš apceļoja Latviju ar izrādi «Tobago», bet Latgalē būs redzams izrādē «Zelta kristiņš».

«Nu, nav man nekādas depresijas, un neviens mani nav atlaidis, kā tagad visur tiek rakstīts un runāts. Teātris mani ir lutinājis! Arī antidepresantus nelietoju - vienīgais antidepresants man ir dziedāšana, un reizēm - savas vājības nekad neesmu slēpis - paceļu glāzīti. Varbūt par daudz reizēm sanāk...» stāsta Paukštello.

Viņš izdevumam atklāja, ka «morāli» no teātra esot aizgājis jau aizvadītā gada Ziemassvētku koncerta laikā stipro muguras sāpju dēļ. Veselu gadu viņam bijusi darba nespējas lapa, bet teātra direktors Andris Vītols lūdzis, lai viņš paliekot līdz sezonas beigām.

Komentāri (59)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu