Franču filosofs paziņo, ka Tintins ir aseksuāla meitene (30)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Internetā plašu ažiotāžu izraisījusi jauna teorija, kas liecina, ka daudzu bērnu iemīļotais komiksu varonis Tintins patiesībā bijis meitene, turklāt «aseksuāla meitene».

Šīs teorijas autors ir 44 gadus vecais franču filosofs, rakstnieks, gleznotājs un pianists Vensāns Sespedess (Vincent Cespedes), kurš pie šāda secinājuma nonācis, kad saviem bērniem lasījis grāmatu par Tintina piedzīvojumiem.

Savus pārspriedumus viņš šonedēļ publicējis sociālajā tīklā «Twitter», 731 vārdu garā ierakstā paskaidrojot, kāpēc, pēc viņa domām, Tintins patiesībā nav zēns un ka šim personāžam nepiemīt nekāda seksualitāte.

«Tintins vienmēr ir bijis jauna meitene. Rudmataina meitene ar zilām acīm un, visticamāk, aseksuāla. Tiesa, viņa nelieto skropstu tušu, viņai nav krūšu un viņa valkā vīriešu apģērbu,» liecina Sespedesa ieraksts.

Filosofs uzsver, ka pat tādiem ievērojamiem tintinofiliem kā Stīvens Spīlbergs šī nianse nav pat ienākusi prātā.

Sespedesa teorija izraisījusi pamatīgu ažiotāžu sociālajos tīklos: lai gan daudzi Tintina fani šādu iespēju noliedz, jaunā kustība medijos jau tiek dēvēta par «Tintingeitu».

Foto: AFP/Scanpix
Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu