Paziņoti Rīgas modes nedēļas dalībnieki no Latvijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīgas modes nedēļa Latvijas galvaspilsētā norisināsies no 24. līdz 28. oktobrim. Baltijas modes federācija, kas rīko šo pasākumu, portālam «Apollo» ziņo par Latvijas dizaineriem, kuri iepazīstinās publiku ar savām jaunajām kolekcijām.

No 24. līdz 28. oktobrim Rīgas modes nedēļa laikā savas 2018. gada pavasara-vasaras kolekcijas rādīs tādi Latvijas dizaineru zīmoli kā Anna Led, Atis Artemjevs, Dace Bahmann, Katya Katya, Natalija Jansone, »Nóló», »One Wolf», »Talented», kā arī būs skatāmas «Aristocrat Kids» un «Paade Mode» bērnu apģērbu kolekcijas. Par šīs sezonas debitantiem kļūs zīmols «KULT», kas tapis veikala «BOLD Concept Store» paspārnē, un zīmols «AntiStar», kurš prezentēs savu kolekciju atsevišķā pasākuma laikā kopā ar «Bulichev» un «QooQoo».

Papildus tam, ka dizaineri jau ir izstrādājuši nākamās sezonas kolekcijas un šobrīd aktīvi gatavojas skatēm Rīgas modes nedēļā, visu gadu viņi velta daudz pūļu, lai attīstītu savu biznesu.

Piemēram, vairāki dizaineri var lepoties ar savu kolekciju pieejamību arvien tālākās vietās aiz Latvijas robežām. No šīs sezonas «Nóló» būs pārstāvēts veikalos Singapūrā, Ķīnā, Honkongā un Kanādā, turklāt no 1. novembra šis veiksmīgais Latvijas zīmols būs pieejams arī Tallinas prestižajā tirdzniecības centrā «Kaubamaja». Savukārt Natalija Jansone apģērbi kopš vasaras beigām ir nopērkami vairākos veikalos ASV.

Latvijas dizaineri, kuri pārstāv bērnu apģērbu zīmolus, šovasar ir labi pastrādājuši, un jau no nākamās sezonas «Aristocrat Kids» kolekcijas būs nopērkamas veikalos «Harvey Nichols» Saūda Arābijā un Katarā, bet «Paade Mode» - «Galerie La Fayette» Parīzē.

«One Wolf» šogad iekaro Baltijas tirgu, - zīmolam ir izveidojusies nopietna sadarbība ar izplatītājiem Lietuvā, un šobrīd «One Wolf» apģērbi ir nopērkami vairākos Klaipēdas, Palangas un citu Lietuvas pilsētu veikalos, turklāt tas aktīvi strādā kopā ar kino industrijas, teātra un mūzikas jomas pārstāvjiem ne tikai Latvijā, bet arī kaimiņvalstīs.

Pēc pauzes vairāku sezonu garumā Rīgas modes nedēļā atgriezīsies labi zināmais dizaineris Atis Artemjevs, kurš nupat piedalījās prestižajā izstādē «Super. Pitti Immagine» Milānā.

Katja Šehurina šajā sezonā ir paziņojusi par sava zīmola «Katya Katya Shehurina» mārketinga stratēģijas mainīšanu. Turpmāk būs pieejamas divas apģērbu līnijas, no kurām katrai būs savs nosaukums – vakarkleitas «Katya Katya Occasion» un kāzu kleitas «Katya Katya Bridal». Šoruden Rīgas modes nedēļā tiks rādīta tikai Šehurinas vakartērpu kolekcija.

Zīmols Anna Led šajā sezonā ir saņēmis īpašu uzmanību, jo tieši tā kolekcijas tēls tika izvēlēts visas Rīgas modes nedēļas imidžam. Dace Bahmann paplašina savas kolekcijas sortimentu un no nākamās sezonas piedāvās ne tikai izejamās kleitas un virsdrēbes, bet arī cenas ziņā pieejamākus krekliņus, baikas, džinsus un džemperus. Savukārt «Talented informē», ka visa šī rudens-ziemas kolekcija ir pieejama veikalā Paviljons Tērbatas ielā 55.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu