Paukštello nonācis reanimācijā; kolēģi nobažījušies par viņa dzīvību (108)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Matīss Markovskis

Piektdien, 13. oktobrī, dziedošais aktieris Jānis Paukštello (66) pirms izrādes Rēzeknē, koncertzālē «Gors», nogādāts slimnīcā, kur ievietots reanimācijas nodaļā, ziņo žurnāls «Kas Jauns».

Izrādes «Tobāgo» producents Sandis Mohovikovs izdevumam pastāstīja, ka ceturtdien Paukštello mocījās ar stiprām sāpēm mugurā, taču jau piektdien viņam nācies steidzami vērsties pie mediķiem.

Lai nepieviltu skatītājus, kuri bija iegādājušies biļetes uz 15. un 16. oktobra izrādēm, Paukštello lomu pārņēma Juris Kalniņš, bet Kalniņa tēla lomā iejutās Juris Strenga.

«Kuņģa čūla - tas tomēr ir ļoti nopietni, bet, ja tā ir plīsusi, sekas var būt neprognozējamas. [..] Paši nezvanām, nezinām, vai viņš vispār ir pie samaņas. Šobrīd tikai varam turēt īkšķus, kaut viņš izķepurotos, un cerēt, ka viņa dzīvībai briesmas vairs nedraud,» žurnālam «Kas Jauns» pastāstīja Mohovikovs.

Kā jau ziņots, jūnija sākumā kādā no Rīgas parkiem aktieris piedzīvoja mikroinsultu – viņu atrada garāmgājēji un uz notikuma vietu izsauca neatliekamās medicīniskās palīdzības darbiniekus.

Komentāri (108)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu