RFW 5.diena: Talented, One Wolf, NÓLÓ (4)

Egoiste
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Piektajā Rīgas modes nedēļā varēja skatīt: Talented, One Wolf, NÓLÓ.

Talented

TALENTED ir latviešu zīmols, kas īpaši specializējas kreklu un kreklkleitu dizainā un izgatavošanā. Zīmola svarīgākās vērtības ir kvalitāte, asprātība un svaigums, bet klienti- dažādi izcili talanti. TALENTED klienta mīļākā dienas daļa ir izdarīts darbs. Zinātkārs no dzimšanas, viņš grib zināt, kas pateikts starp rindām, kāds ir mainīgais lielums un kur slēpjas patiesība. Negaidītas idejas ir viņa drošā teritorija. Un īstais krekls ļauj tās realizēt.

One Wolf

Valkājami, lielākoties «unisex» apģērbi neatkarīgiem cilvēkiem, kas vienlīdz ērti jūtas gan pilsētā, gan dabā. Plaša džinsu kolekcija, trikotāžas krekli un kleitas, lietusmēteļi un bomberjakas. One Wolf šogad iekaro Baltijas tirgu, - zīmolam ir izveidojusies nopietna sadarbība ar izplatītājiem Lietuvā, un šobrīd One Wolfapģērbi ir nopērkami vairākos Klaipēdas, Palangas un citu Lietuvas pilsētu veikalos, turklāt tas aktīvi strādā kopā ar kino industrijas, teātra un mūzikas jomas pārstāvjiem ne tikai Latvijā, bet arī kaimiņvalstīs.

NÓLÓ

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu